Získejte plenky BABY ONO pro holky i kluky!

Získejte plenky BABY ONO pro holky i kluky!>
Asi každá maminka vám potvrdí, že látkových plenek není nikdy dost. Můžete je využít jako podložku, stínítko, dečku, ručník, utěráček,... A právě proto pro vás máme soutěž o skvělé plenky BABY ONO - vybíráme hned 3 výherce! Nenechte se zmást fotkou - na své si přijdou holčičky i kluci. 

Jaké plenky jsou?

Abyste nesoutěžili o zajíce v pytli, nechali jsme maminku Terku plenky otestovat. Co nám o nich napsala? Co se mi na plenkách BABY ONO velmi líbí je materiál, který je hebký na dotek. Krásné barevné provedení i praktický rozměr plenek je úplně akorát na koupání miminka. Po vyprání plenky navíc drží skvěle tvar. Určitě bych je doporučila každé mamince. Vhodné jsou už od samého narození ale jsem si jistá, že pro ně bude využití i později :-) 

Jak soutěžit?

Do soutěže o plenky se zapojíte přidáním komentáře pod tento článek! A protože se nám už léto blíží ke svému konci, napište nám do komentáře ten nejlepší letní zážitek! Nezapomeňte také připsat, o jakou barvu plenek máte zájem - vybírat můžete z růžové (ZDE), mátové (ZDE) a zelené barvičky (ZDE). Vybíráme hned 3 výherce, takže vaše šance jsou vysoké! Vyhlášení Pomocí generátoru náhodných čísel jsme vybrali vítězné komentáře, které můžete vidět níže. Gratulujeme! Výherce budeme kontaktovat na e-mail. Snímek obrazovky 2016-09-13 v 13.12.08 Snímek obrazovky 2016-09-13 v 13.13.00 Snímek obrazovky 2016-09-13 v 13.14.30

Co potřebujete vědět?

  • Vítěze vybereme, jako už klasicky, podle generátoru náhodných čísel - jednoduše zadáme počet komentářů a vygenerujeme náhodné číslo - komentář v daném pořadí (odshora dolů) vyhrává. Celkem to takto uděláme 3x.
  • Výherce se dozvíte z tohoto článku a také je budeme kontaktovat na e-mail.
  • Soutěžit můžete až do 5.9.2016
  • Vyhlášení bude 11.9.2016
  • Plenky vám přibalíme do vaší příští objednávky, kterou musíte vytvořit do 2 měsíců od vyhlášení.
Už vám jen popřejeme hodně štěstí a těšíme se na vaše komentáře :-)