Zavádění příkrmů s úsměvem

Zavádění příkrmů s úsměvem>
Je to malý krok pro člověka, ale velký krok pro človíčka – jak začít s prvními příkrmy je někdy obrovská otázka a je jasné, že se to občas neobejde bez mrkvového tornáda kolem krmící židličky, bez křečovitě zavřené pusinky či úhybných manévrů vašeho špunta. Ale jak těmto budoucím jedlíkům zpestřit první lžičku? Dopřejte jim pestrobarevné nádobí značky Canpol babies, které si zamilují.

Kojenecká láhev

při výběru první lahve je potřeba postupovat obezřetně – miminka přeci začínají rozpoznávat tvary a barvičky, tak proč jim první pití z láhve nezpříjemnit hvězdičkami či srdíčky. Slečny určitě ocení starorůžovou barvu, pánové zase drsňácky modrou. Maminky si zamilují široké hrdlo lahvičky, díky kterému se skvěle čistí i plní. Antikolikové kojenecké láhve jsou vhodné také pro kojené děti, protože dudlík připomíná maminčin prs a navíc díky speciálnímu ventilu pak miminko nebolí bříško.

První lžička, miska i bryndák

Vybrat jídelní set pro miminka může být pěkná fuška! Jak zajistit, aby miska s pestře oranžovou první mrkvičkou nelítala vzduchem? Řešením jsou protiskluzové misky. Melaminové nádobí je navíc lehoučké, téměř nerozbitné a ve spojení s přísavkou se miska nepohne z místa. A víte, co mrňouskové ocení nejvíce? Ta barevná zvířátka, která se objeví, když se prokousají první kašičkou nebo zeleninovým příkrmem. Melaminové lžičky jsou velmi praktické, barevné, lehké a obrázky nepřichází do kontaktu s jídlem, tudíž bezpečné. A ono se to pěkně nabírá, když vám společnost dělá celá zoo. A bryndák? Mnoho dětí jej zkrátka nesnese, ale kdyby přeci jen, tak zvolte buď omyvatelný bryndák ze silikonu, nebo měkoučký froté, který se může prát. Barevné postavičky samozřejmě nesmí chybět. Canpol babies ví, jak pečovat o jedlíky na www.canpol.cz. Přidejte se k nám na facebooku nebo instagramu a budete stále v obraze.