Začněte s prvními příkrmy správně - rady odbornice vám pomohou!

Začněte s prvními příkrmy správně - rady odbornice vám pomohou!>
Příkrmy jsou a budou velmi důležitým tématem - jejich správné zavádění totiž doslova ovlivní celý budoucí život vašeho děťátka. Vyplatí se nic nepodcenit a začít co nejlépe. Jak se ale vyznat ve stovkách anonymních rad na internetu? Už si nedělejte starosti - přímo pro vás, zodpovědné maminky, jsme připravili seminář s odbornicí na slovo vzatou - výživovou a laktační poradkyní a dulou Simonou Lazzari.

Kdy?

Kurz se koná 21. června od 10 do 12 hodin v pracovně Žen, s.r.o., Karlínské náměstí 6, Praha 8.

Kdo je Simona Lazzari?

"Chcete mít přehled a jistotu, že dítěti nabízíte kvalitní stravu? Bráníte se stále se zvyšujícím cenám dětských pokrmů, které často neobsahují deklarované hodnoty, jsou plné škrobů, nekvalitních cukrů, ochucovadel a aditiv? Přemítáte, z čeho, kolik, kdy, jak a co mu budete vařit a nabízet?" poradím vám!

Důležité informace

  • Na seminář se přihlašte pomocí kontaktního formuláře pod tímto článkem, případně na e-mailu seminare@feedo.cz
  • Cena semináře je 200 Kč. Kromě zajímavých a hlavně správných informací pro vás máme nachystané i překvapení pro vaše nejmenší :-)
  • Kapacita semináře je omezena, aby každá maminka měla prostor pro vlastní dotazy.
  • Děti jsou samozřejmě vítány.

Reakce maminek

"Seminář pro mě byl užitečný, protože slyším na příkrmy spoustu názorů, které se často liší, a tak jsem si vše ujasnila a vytvořím si "svůj styl" podle potřeb dcery. Pomohl mi vytvořit si nadhled nad touto problematikou a přístup přednášející mě "odstresoval" od všech nejasností."  - Lenka S. "Seminář se mi líbil, přednášející se věnovala jak začátkům s příkrmy tak stavě v budoucnu, což jsem ani nečekala. Odcházela jsem s dobrým pocitem, paní byla velice příjemná, mluvila jasně, stručně, určitě bych si dovedla představit, že bych navštívila další seminář." - Martina L.

Přihlaste se

[contact-form-7 id="11695" title="Přihláška - seminář"]