Využijte sílu modrého měsíce a změňte svůj život k lepšímu!

Využijte sílu modrého měsíce a změňte svůj život k lepšímu!>
Věříte na magickou moc úplňku? Pokud ano máme pro vás úžasnou zprávu! Právě dnes nás čeká úžasný přírodní úkaz, kterému jsou přisuzovány neuvěřitelné schopnosti. Rozhodně byste si ho neměli nechat ujít, protože k němu dochází jen jednou za tři roky.

Co je modrý měsíc?

Jedná se o astronomickou zvláštnost, kdy se v jednom jediném kalendářním měsíci objeví dva úplňky. Obvykle má měsíc jen jeden úplněk a po 29 dnech následuje další. Někdy se ale stává, že druhý úplněk přijde v tomtéž měsíci. Jak už jsme v úvodu naznačili k podobně výjimečnému úkazu dochází zhruba jednou za tři roky. Naposledy se tak stalo 31. srpna 2012.

Co nás vlastně čeká?

Dávné nauky i moderní alternativní směry připisují Modrému měsíci zvláštní magické schopnosti. Tento rok bude navíc druhý červencový úplněk ve znamení Vodnáře, což podněcuje ke změnám. Pokud byste rádi ve svém životě něco zásadního změnili, ať už se jedná o lásku, zdraví, práci nebo cokoli jiného, energie Modrého měsíce by vás měla posunout tím správným směrem. Je to také příležitost zastavit se a vidět svůj život v širších souvislostech. Tato výjimečná situace by s sebou měla přinést i mnoho šancí, které byste rozhodně neměli promarnit. Bude se jednat o příležitosti, které se objeví jen jednou za život. Druhý červencový úplněk zkrátka přinese výzvy na všech úrovních našich životů a dodá nám odvahu pustit se do věcí, které by pro nás ještě nedávno byli nemyslitelné.

Nebudete nejspíš spát

Na pozoru by se měli mít zejména ti z vás, kteří vyznávají tzv. úplňkovou dietu či půst, případně si na pátek naplánovali nějaký lékařský zákrok. Sílu Modrého měsíce pocítí i všichni ti, kteří trpí náměsíčností nebo jen prostě nemohou v noci spát. Věřte nebo ne, ale tahle noc bude náročná, je možné, že pokud budete chtít spát, bude to chtít prášky na spaní, anebo prostě zůstat vzhůru. Možná jste už v posledních několika dnech cítili podivný neklid a špatně se vám spalo, je pravděpodobné, že to bylo způsobeno právě kvůli blížícímu se magickému druhému úplňku. Odborníci se domnívají, že nejintenzivněji pracuje modrý měsíc ve prospěch milostných vztahů, takže ať už potřebujete nějaký ukončit, začít nebo jen změnit směr, kam směřuje, nebojte se toho. A ať už věříte na magickou moc úplňku nebo ne, užijte si dnešní výjimečnou noc!