Vyhrajte welness pobyt pro celou rodinu

Vyhrajte welness pobyt pro celou rodinu>
Teplé počasí a rodinné dovolené se už blíží a my máme pro vás tip, jak strávit společné chvilky. Pokud si chcete opravdu odpočinout, dovolená v rakouském Sonnentherme Lutzmannsburg je ideální jak pro dospělé, tak děti. Tento lázeňský pobyt ve 4* hotelu nyní můžete pro celou rodinu s Feedo.cz vyhrát. 

Jak na to?

Za jakýkoliv nákup v prodejnách Feedo®, nebo na e-shopu feedo.cz, můžete vyhrát rodinný wellness pobyt v lázních Sonnentherme Lutzmannsburg v Rakousku! Účastníkem soutěže se stáváte tehdy, když v termínu od 15.5. do 30.6. 2019 provedete nákup v kamenných prodejnách Feedo v ČR nebo na jeho e-shopu a vyplníte registrační formulář. Po nákupu je důležité si uchovat číslo faktury, které při registraci slouží jako doklad o nákupu. Po skončení soutěže bude vylosován jeden výherce.

Jak snadné:)

Výhra v soutěži

Šťastlivec, který bude vylosován, vyhraje 1x rodinný pobyt v Hotelu**** Sonnenpark, pro 2 dospělé a 2 děti do 10 let. Výhra zahrnuje ubytování na 4 dny/3 noci s plnou penzí a nealko nápoji ze "softbaru", volný vstup do lázní Sonnentherme a vstup do hotelového vodního světa. Hotel disponuje rodinnými pokoji zařízenými pro miminka a děti, možností dětských animačních programů, hlídaní dětí a dalších aktivit. Výhru lze čerpat 1 rok od data vystavení poukazu v závislosti na volné kapacitě hotelu, kromě letních prázdnin, Vánočních svátků a prodloužených víkendů. Součástí výhry není doprava do/z hotelu. V soutěži Vám přejeme hodně štětí!