Vánoční soutěž

Vánoční soutěž>
Venku už začínají padat teploty, čas jsme si všichni posunuli a leckdo se už pomalu pouští do předvánočního úklidu. A protože jsou Vánoce mimo jiné časem obdarovávání, přinášíme Vám vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát mnoho hezkých dárečků pro své nejmenší. Soutěž začíná 4. 11. 2019 a končí 1. 12. 2019.

Jak soutěžit?

Během celého listopadu sledujte naši Facebookovou stránku, přičemž každý týden bude ve znamení určitého tématu. Do soutěže se zapojíte jednoduše tak, že nám pod příspěvek do komentáře zašlete tematickou fotografii nebo popíšete nějaký zážitek. V rámci jednoho týdne se můžete zapojit pouze jednou. Dohromady se tedy můžete zapojit 4×. Spolu se zadáním úkolu uvidíte také výhry, ze kterých si můžete v daný týden vybrat.

Jaká témata na vás čekají?

  1. Vánoční výzdoba
  2. Originální cukroví
  3. Nejlepší dárek
  4. Nejhorší vánoční katastrofa

Na co se můžete těšit?

        LEGO box® – úložný box a obří kostka v jednom! SKIP HOP Podložka do koupele froté Moby 0-6m – aby bylo i první koupání příjemné Frozen Puzzle – zábavné skládání s Annou a Elsou MAM Oral Care Set – začněte s ústní hygienou už od narození       a další… ;)   Na konci každého týdne vybereme tři výherce, přidělíme jim 1., 2. a 3. místo. Tito výherci si potom vyberou z výher tu, která se jim líbí nejvíce. Přednost má vždy ten, kdo je na 1. místě. Určitě se ale nebojte, že by si ten, který od nás dostane bronzovou medaili, neměl už z čeho vybírat, výher bude připraveno vždy více než výherců :) Předem prosíme všechny výherce, aby se nám co nejdříve po vyhlášení ozvali do přímé zprávy na Facebooku, abychom se domluvili na podrobnostech. Už teď se moc těšíme na všechny Vaše fotky, zážitky a příběhy!

Nárok na výhru zaniká po dvou měsících od vyhlášení soutěže. Společnost MyMedia s.r.o., se sídlem Plaská 622/3, 150 00 Praha 5 – Malá Strana, IČ: 29015901 – organizátor soutěže a provozovatel internetového obchodu Feedo.cz a Feedo.sk si vyhrazuje právo využití všech zaslaných fotografií k marketingovým účelům dle vlastního uvážení, a to po dobu 2 let od ukončení soutěže. Účastí na soutěži a zasláním fotografie tedy vyjadřujete svůj souhlas s těmito pravidly a udělujete oprávnění použít Vaši fotografii a uvést jméno a příjmení Vás, případně Vašeho dítěte a rovněž se zveřejněním fotografie. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže fotografie, které nebudou splňovat podmínky soutěže (např. nekvalitní a rozmazané fotografie). Taktéž si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže ty uchazeče, kteří neuvedou požadované údaje – e-mailovou adresu, jméno, příjmení, telefonní číslo a adresu bydliště. Na výhru nevzniká právní nárok. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky soutěže, stejně tak jako výhry, soutěž odložit, přerušit či soutěž bez náhrady zrušit v době celého trvání soutěže, přičemž soutěžící nemá nárok na náhradu nákladů vynaložených na účast v soutěži. Na výherní položky se nevztahuje záruční lhůta.