Užijte si léto s tou správnou kosmetikou!

Užijte si léto s tou správnou kosmetikou!>
Přiznám se, že jsem od narození Terezky neměla čas na cvičení ani na to, abych byla každý den skvěle upravená nebo vypadala svěže jako po osmihodinovém spánku. Při dětech to prostě vždycky nejde. Ale s prvními teplými dny jsem se rozhodla, že pro sebe už musím začít něco dělat. Začala jsem se pídit po kosmetických vymoženostech, které mi to ulehčí. Pojďte se podívat na mé letní triky. 

Vlasy

Pokud si je barvíte, podívejte se po šamponu, který je určen speciálně pro barvené vlasy a oživí je. Rozdíl je pak opravdu znát. S908414-4103040908414Dobrá rada na léto? Omývejte si vlasy vyživujícím či hydratačním šampónem, nebo kokosovým olejem. Jednou za čas využijte i nějakou domácí masku nebo kondicionér, který dávejte ke konečkům, ne na celou délku. Vlasy si nechte volně uschnout. Horký vzduch je oslabuje. Jednou za den si je pořádně pročešte od konečků nahoru. Experimentovat můžete také s různými účesy, léto je pro to ideální. Inspiraci najdete třeba na Youtube.

Tvář

Přiznám se, že v létě make-up nepoužívám. Mám pocit, že mou pleť zbytečně zatěžuje a namáhá. Raději zvolím jemné opálení, které získám na procházce s dcerkou. 3401351278051Pokud si ale život bez make-upu nedovedete představit, volte raději lehčí textury, případně se poraďte s kosmetičkou nebo ve specializovaných obchodech. Vhodnou volbou na léto jsou také BB krémy.  Bez čeho nemůžu existovat je hydratační krém s UV faktorem a kvalitní oční krém. Po probdělé noci si hned připadám lépe. Po celém dni pleť vyčistím micelární nebo pleťovou vodou.

Tělo

Po porodu mi zůstaly strie na zadku i stehnech. Moje pokožka byla na dotek tvrdá a vůbec se mi nelíbila. Zkusila jsem gel na zadek a stehna, začala jsem cvičit a večer dávám pozor, abych nejedela pečivo a sladké. Moje pokožka se jako zázrakem změnila, je pevnější a hladká.  Zkuste si na sebe najít čas - poděkuje vám za to vaše tělo i mysl.

8187006-5052197043839Nohy

V létě by chtěla mít hladké nohy asi každá z nás. Já používám depilační pěny a krémy se žiletkami. Mám velmi citlivou pokožku a den po holení je pro ní nejhorší. Pomáhá, když si nohy ráno i večer natřete hydratačním krémem. Na paty se mi osvědčil elektrický pilník Scholl. Ušetří vám to čas na pedikúře a paty jsou na pohled i na dotek o hodně příjemnější.

Krása uvnitř

V létě je velmi důležité pít dostatek tekutin, takže pokud na to zapomínáte, napište si to. Čím více tekutiny, tím bude vaše pleť zdravější a krásnější. Mě se osvědčilo nosit u sebe lahvičku s objemem 750 ml. Vím, že během dne musít vypít ideálně tři. Dopřejte si také čerstvé ovoce, ořechy a jogurty. Budete se cítit lépe a díky sluníčku také naberete vitamín D. Samozřejme nezapomínejte na kvalitní opalovací kosmetiku. Tip - otestovali jsme pro vás 9 opalovacích krémů: [embed]https://youtu.be/aS94zaH5xQY[/embed] Jaká jsou vaše tajemství, která rádi používáte? 

Výrobky v článku:

SEBAMED Šampon pro barvené vlasy - ZDE BIODERMA Sensibio AR BB krém pro citlivou pleť SPF30 - ZDE SCHOLL VS Elektrický pilník na chodidla Extra hrubý (růžový) - ZDE