Tipy na dárky pro novorozence podle Ivany Fancy Kulhánkové

Tipy na dárky pro novorozence podle Ivany Fancy Kulhánkové>
Jste čerstvá maminka a tápete, co dát svému miminku k prvním Vánocům? Nebo "jen" máte malé miminko v rodině a pokukujete po dárku? To jste tady správně! Iva, maminka dvouměsíčního Tadeáška, pro vás poctivě otestovala nejen hračky, ale i další vychytávky a vybrala několik z nich, které může s klidným svědomím doporučit.

Jaké to jsou?

Hrající chobotnička Nattou

"Já jsem docela minimalista a proto můj syn Tadeáš moc hraček nemá. Ale pár jich má a jejich králem je tato chobotnička od Nattou, kterou jsme si oblíbili oba dva. Je v jeho postýlce neustále, krásně hraje a mě zaujala úplně hned, díky jedné věci - údajně její chapadýlka připomínají pupeční šňůru, kterou miminka znají z bříška, a proto jim je s touhle chobotničkou tak hrozně hezky. Tak doufám, že třeba, jestli očekáváte porod v prosinci pod stromeček, tak si dáte pod stromeček i tuto chobotničku."

Chobotničku Nattou seženete ZDE >>

Plameňák Kikadu

"Další hračku, kterou má Tadeáš v postýlce už úplně od narození, je plameňák Kikadu. Musím říct, že mně se líbí snad víc než jemu, protože na něj pořád koukám a ta hračka mi přijde hrozně krásná. Je velmi jednoduchá a určená opravdu pro ty nejmenší ručičky i pusinky, protože je to i super kousátko. Navíc se vůbec nemusíte bát, když ji vaše děťátko bude ožužlávat, protože je nabarvena potravinářským barvivem. Takže plameňák Kikadu, podle mě - další hezký tip pod stromeček."

Plameňáka Kikadu seženete ZDE >>

Mamas&Papas Hrací deka s hrazdou Králíček

"Taky jsem hledala nějakou hrací plochu pro malýho, kde by si mohl lebedit a vstřebávat první dojmy. No a našla jsem jednu krásnou hrací deku od Mamas&Papas. Je bílo šedá, takže mi trochu hraje do karet, protože nemám ráda barvy, že miminka ještě moc barvy nevnímají, a tak jsem mohla zvolit něco střídmého a hezkého. Třeba se i tahle hrací deka objeví pod vaším stromečkem."

Hrací deku Mamas&Papas seženete ZDE >>

Zimní set od Elodie Details

"No a když jsme u těch hezkých věcí, blíží se zima a s ním i shánění fusaků a já musím říct, že z Instagramu toho na mě vybíhalo hrozně moc a tak jsem neodolala fusaku od Elodie. Vlastně jsem neodolala celé té značce, pořídila jsem tyrkysový fusak a taky čepičku a rukavičky pro ty úplně nejmenší s jejich ikonickou opičkou. A musím říct, že ten fusak se mi líbí tak moc, že kdybych mohla, tak ho nosím sama."

Fusak od Elodie Details seženete ZDE >>

Čepičku pro nejmenší ZDE >>

Ikonické rukavičky s opičkou ZDE >>

Chůvička Avent

"A abychom nebyli jenom na parádu, tak bych ráda doporučila i něco praktického, což je podle mě tato chůvička od Aventu. My ji máme od narození Tadeáše a jsem s ní moc spokojená. Je velmi intuitivní a  my využíváme i noční světýlko a melodie na uspání. A vím, že existuje ten samý typ i s kamerkou, tu má kámoška a je s ní moc spokojená. Na Feedo slevy jsou na ně teď slevy a to se před Vánoci hodí."

Chůvičku Avent SCD560 seženete ZDE >> 

Chůvičku s displeje Avent SCD620 seženete ZDE >>

Nosítko Tula Free to Grow

"A poslední vychytávka, kterou jsem myslela, že nebudu skoro vůbec používat, protože nejsem šátkovej typ a myslela jsem si, že malej bude hodně v kočárku. No tak nakonec je hodně v nosítku. My jsme vybrali nosítko od firmy Tula, černou barvu, protože si myslím že i manžel si to bude chtít zkusit a na barvičky taky není. Jsme s ním moc spokojený, i Tadeáš a musím říct, že já to třeba beru jako velký benefit,  protože hodně venčím pejska a nechtěla jsem pořád brát kočár. Takhle věc je na venčení perfektní."

Nosítko Tula Free to Grow v různých vzorech seženete ZDE >>

V černé barvě ZDE >>

Houpátko Ingenuity

"Svoje tipy bych uzavřela věcí, která není úplně must have, ale je to takovej hezkej nastandard, který třeba udělá radost vám, nebo vaší ratolesti. Je to vibrující houpátko Ingenuity, taky jsem zvolila bílo šedou kombinaci a musím říct, že párkrát už malého uklidnilo. Takže když máte řvouna, tak ho do toho dáte, krásně zavibrujete a malý se uklidní."

Vibrující houpátko Ingenuity seženete ZDE >>

"Já doufám, že jsem vás alespoň trochu inspirovala a že nějaké z těchto věcí najdete pod stromečkem, nebo je sami pořídíte. Opravdu jsem všechny věci vyzkoušela, takže se za to můžu zaručit. Krásné Vánoce!"