Tipy na dárky od Feedo.cz: Čím potěšíte nastávající maminku?

Tipy na dárky od Feedo.cz: Čím potěšíte nastávající maminku?>
Máte v rodině či v kruhu přátel nastávající maminku a nevíte, co by ji potěšilo pod vánoční stromeček? Dilema jsme u nás ve Feedo vyřešili za vás a vybrali jsme to nejlepší, nejkrásnější a nejpraktičtější, co by jí mohlo udělat radost.

Pro maminku

motherhood-tehotensky polstarPokud je maminka ještě 2v1, určitě ocení zejména praktické věci, které jí však zůstanou i do budoucna. Pokud tedy doma ještě nemá těhotenský polštář vězte, že je to něco, co opravdu ocení. Nejen, když už bude mít bříško větší, ale i při prvních společných chvilkách a kojení. Nás nejvíce zaujal tento od Motherhood s modrými větvičkami. Opravdový designový doplněk. Praktickým dárkem mohou být i těhotenské legíny do značky Cariwell (dostupné v různých velikostech), které skvěle podepřou bříško a jsou velmi pohodlné. Pokud si netroufáte odhadnout velikost, darovat mamince můžete i naši dárkovou poukázku :-) Ať si sama vybere velikost a zabloudit může i do sekce se spodním prádlem! proud mama bola Pokud si netroufáte na "velké dárky" a spíše chcete těhotnou kamarádku potěšit drobností, zkuste sáhnout po nejnovějším trendu jménem bola - přívěsku určeném pro budoucí maminky. Přívěsek od Petite & Mars Bola - Spiral je jednoduchý, stylový a skrývá v sobě maličkou rolničku, která při chození jemně zvoní. Miminko v bříšku už od 20. týdne vnímá zvuky, zvonění rolničky tak začne brzy rozeznávat a známý zvuk na něj pak působí uklidňujícím dojmem. Po narození bolu používejte i nadále, dítěti bude připomínat pobyt v bříšku a bude se tak cítit v bezpečí. Tyto přívěsky zná mnoho kultur po celém světě, Mayové v Mexiku i kmeny na Bali. Někteří je dokonce považují za přivolávače strážných andělů. proud mamaPodobným módním doplňkem může být náramek s nápisem "Proud MaMa" od stejnojmené značky, kterou ocení všechny maminky, protože vyjadřuje přesně to, na co je každá máma nejvíce pyšná!  

Jaké dárky doporučuje známá herečka a maminka malého Tobiáška Andrea Růžičková?


Praktický dárek

Chcete potěšit nastávající rodiče něčím dražším. Zkuste se zaměřit na elektroniku. I zde je pole poměrně široké. Elektronika totiž není jen chůvička, patří sem i elektrické odsávačky, multifunkční přístroje na první příkrmy či ohřívače láhví. Do kuchyně patří i praktické vychytávky, například stojan na sušení lahví.

Osobně máme nejraději Avent parní hrnec a mixér 4v1. A víte proč? Protože do něj stačí vložit syrovou zeleninu, maso či rybku, přístroj suroviny na páře uvaří, vy pak otočíte nádobku a jídlo rozmixujete na kašičku a případně ještě ohřejete. Tenhle šikula navíc jídlo i rozmrazuje. Příprava příkrmů v jedné nádobě je jednoduchá, rychlá a praktická a každá maminka, co ji jednou zkusí, už nechce jinak. ohrivac lahvi chiccoDruhým praktickým pomocníkem je Chicco ohřívač kojeneckých lahví HomeSkvělé na něm je, že není příliš drahý, je úsporný a maminku během ohřívání upozorní, že program ohřívání skončil. Dokonce se sám vypne, pokud by na něj rodiče zapomněliTakové dárky potěší nejednu maminku! 

Pro společné chvilky

tula free to growPokud se těhulka ve vašem okolí rozhodla pro nošení, v nabídce máme několik značek nosítek, které se vám jistě budou líbit. Mezi designové kousky nepochybně patří nosítko Tula Free to Grow Carrier. Značka Tula učarovala i herečce a mamince krásného synka Andrejce Růžičkové, která se o svých začátcích s nošením rozpovídala i zde u nás na blogu. Jednoduché provedení má Chicco nosítko v kombinaci denimu a cyklámenové barvy. Pokud chce budoucí maminka před nošením upřednostnit šatkovaní, vybrali jsme tento krásný modrý šátek od značky Lodger.

Dárečky pro ta úplně nejmenší miminka si na Feedo.cz vybrala také moderátorka Ivana Fancy Kulhánková. 

  milnikove kartickySkvělým tipem na drobný dárek pro první společné chvíle jsou také milníkové kartičky, díky kterým si maminka v paměti uchová společná poprvé napořád a s úsměvem.

Doplňky ke kočárkům

botanimal lodger fusakKočárek je položka, kterou si nastávající rodiče budou kupovat sami. Rozhodují o mnoha věcech, které by měl kočárek splňovat, vy se můžete "vyřádit" na tom, co ke kočárku lze dokoupit. Hračky, deky, podložky, fusaky, rukávníky... Je toho opravdu hodně! ODENWÄLDER Mucki Sterne fusakS výběrem fusaku si můžete vyhrát, opravdu záleží pouze na vás ... nebo tedy na vkusu maminky, který jistě znáte. Předtím, než se pustíte do výběru fusaku, odpovězte si na základní otázky: Jakou barvu bude mít kočárek? Má maminka ráda luxusní design nebo upřednostní spíše neobvyklé či dětské motivy? V jakém období bude fusak používat? Pak už je rozhodování o něco jednodušší. Pro maminku preferující jednoduché barvy, bude dobrou volbou některý z fusaků od G - Mini, které jsou navíc díky nastavitelné spodní části velmi praktické. Pokud hledáte roztomilý fusak a máte rádi dětské motivy, mrkněte na značku Odenwälder. Milovnice luxusního designu by neměly minout fusaky od Elodie Details a doporučujeme si prohlédnout také kolekci kombinující zvířecí a květinové vzory - Lodger Botanimal.

tipy Aneta Krejcikova

Dárečky pro těhotné nebo novopečené maminky? Inspirujte se tipy Anety Krejčíkové.


Pro hezčí spánek

hnizdecko t-tomiV poslední době jsou stále oblíbenější hnízda pro novorozence. Jsou praktická, dítě v nich může spát v postýlce, v kočárku, můžete ho mít u sebe na gauči i v posteli. Miminko je vždy je v bezpečí a na měkkoučkém podkladu. Zajímavě řešená jsou například hnízdečka od T-Tomi. Stačí si vybrat barevnou kombinaci. zavinovacka summer infantDalším skvělým tipem je zavinovačka nebo rychlozavinovačka. Pokud maminka nepodědila zavinovačku, kterou používala její maminka, tento pomocník rozhodně udělá radost. Fusaky, hnízda, i zavinovačky najdete v různých barevných provedeních. Pokud jste spíše na klasiku, zkuste zavinovačky od Motherhood.

 Tak, co? Vybrali jste? Dejte nám vědět do komentářů!