Tipy na dárky od Feedo®: Co vybrat pro dvouleté neposedy?

Tipy na dárky od Feedo®: Co vybrat pro dvouleté neposedy?>
Mezi jedním a druhým rokem už dítě začíná chodit, říká první slovíčka, denně pozorujete jeho pokroky a jste na něj víc a víc pyšní. Jak ale dobře vybrat pro tohoto malého objevitele dárek? Rozhodli jsme se vám pomoci a na Feedo.cz jsme vybrali hračky pro různé oblasti rozvoje, pomocníčky pro klidnější spánek a veselé papání. Tak pojďme na to!

Vzděláváme se

Doma už jistě máte několik edukativních hraček, mnohé jste si možná také vyrobili sami. Pokud však máte ve svém okolí prcka, který se rád hraje a chcete s ním trénovat trpělivost a jemnou motoriku, oceníte zejména tipy na tyto hračky. Se Zatloukačkou od Plan Toys dítě trénuje nejen koordinaci ruka-oko, ale zlepšuje se mu i míření, vyrovnávání, a cílený pohyb ručičkou. Hračka je dřevěná a krásně designově zpracovaná, hlavně je ale funkční. Pozor na to, aby si dítě v zápalu hry kladívkem neublížilo.  :-) Dalším oblíbeným "nástrojem" na rozvoj motoriky jsou hračky, kdy musí dítě provlékat korálky, nebo kde je nuceno pracovat s prstíky tak, aby se dostalo z jednoho bodu do druhého. Perfektním příkladem je motorická hračka BigJigs ve tvaru žirafky a na podobném principu funguje i sada od Vilac, kde dítě musí na šňůrku navléknout domácí zvířátka a je již na jeho uvážení, v jakém pořadí.  VÍTE O TOM, ŽE NÁKUP NA FEEDO.CZ UŽ SI MŮŽETE OSOBNĚ VYZVEDNOUT  NA FEEDO VÝDEJNÁCH?  Více info >>> ZDE!

Papáme s radostí

Pokud máte doma dítě, které rádo papá a nedělá mu problém ani brokolice či špenát, zřejmě jste na něj patřičně hrdí. Aby se papání u stolu začlenilo mezi běžné rutiny a vy jste ho nemuseli po domě honit s lžičkou plnou rizota, velice dobře poslouží hravé jídelní náčiní. V jídelním setu od BabyBjorn najdete vše, co malý strávník potřebuje - lžičku a vidličku, talířek a bryndák, který je vyroben z plastu bez BPA. Na bryndáčku najdete hlubokou kapsu, kam napadá vše, co se právě nevešlo do drobné pusinky a vy to tak nemusíte hledat po zemi ani seškrabávat ze zdi.  Pokud hledáte celou soupravu, rozhodne mrkněte i na značku Ebulobo, která nabízí na svých produktech třeba oblíbeného hladového vlka i jeho kamarádku Červenou Karkulku.

 INSPIRUJTE SE TAKÉ TIPY NA TY NEJ DÁRKY PRO DĚTI OD 1 ROKU OD MAMINKY MALÉHO TOBIÁŠKA A OBLÍBENÉ HEREČKY ANDREJKY RŮŽIČKOVÉ!

Odpolední šlofík

Mrňous v tomto věku toho sice naspí stále méně a méně, ale spánek je ještě součást jeho každodenní rutiny. Ať už mluvíme o spánku odpoledním či tom večerním, u obou se neobejdete bez mazlíčků a chytrých pomocníčků, které u nás na Feedo.cz najdete. Pro rychlejší usínání pomáhá hlas maminky či tatínka při čtení pohádek, příjemná hudba či uvolňující vůně. Tou vůní může být například levandule, kterou najdete v měkoučkém polštářku ve tvaru ovečky od značky Lumpin. Ovečka poslouží jako mazlíček a zároveň jako zahřívací polštářek. Příjemné prostředí pro usínání vykouzlí i hračky s monitorem nebo s projektorem, které kromě promítání poslouží i jako nedbalé světýlko, takže mrňous se nemusí bát, že bude muset usínat potmě. Doporučujeme například oblíbeného medvídka v růžové nebo modré barvě od Chicco, který mění barvy a dokáže děťátku půlhodinku hrát klasické i moderní melodie. Noční světýlko a projektor Sovička od Skip Hop zase umí přehrát 8 zvuků - 4 melodie a 4 zvuky přírody. Lze ji nastavit tak, aby se po určitém čase sama vypnula a děťátko tak nemusíte rušit tím, že přijdete a musíte se sovičkou manipulovat. Posledním tipem v této kategorii je Tučnák Zoe od značky Zazu, který je bezkabelovým reproduktorem, nočním světlem s nastavitelným jasem, snímačem zvuku a má 5 naprogramovaných melodií - tlukot srdce, vodopádu, zvuky přírody, hudbu k poslechu a tři tradiční ukolébavky. Prostřednictvím Bluetooth jej můžete propojit se zařízením, ze kterého budete pouštět oblíbenou hudbu nebo pohádky a připojit se můžete také ke speciálnímu kanálu ZUZU Spotify. A my jen přidáme, že má rozkošný design!  Feedo tip!  Jako dárek rozhodně nezklame legenda mezi legendami - Lego Duplo. První hračky jsou vhodné pro děti od 1,5 roku. Vyberete si např. Box plný zábavy, Moje první autíčka a náklaďáky, Moje první kostky, Moje první závodní auto nebo Mojí první berušku.

Dřevěné hračky - klasika, která nestárne

Hráli se s nimi naši rodiče, hráli jsme se s nimi my a tak máme tendenci kupovat je i našim dětem a dětem našich příbuzných. Dřevěné hračky jsou zkrátka klasika, která nestárne a často se dědí z generace na generaci. Pokud přemýšlíte, že i vy pořídíte podobnou nestárnoucí hračku, máme pro vás pár bezva tipů. Skládačka 40 kusů dřevěných kostek od Plan toys zaujme nejen různými tvary, ale i designovými pastelovými barvami. Bino kostky v kyblíku jsou pravým opakem - jsou pestrobarevné a rozmanité i co se velikostí a tvarů týče. V celkovém počtu 100 kusů je to zábava na celé odpoledne (a nemyslíme tím pouze úklid). V dřevěné zahrádce od značky Vilac zase najdete kostky, které na sebe musíte skládat podle velikosti a tvaru, ale také podle počtu, takže se s dítětem zároveň učíte čísla, ale i tvary jednotlivých kusů, barvy a rozvíjíte jeho jemnou motoriku. Vybráno? Pokud vás zajímají další tipy na dárky, určitě mrkněte na Feedo.cz, kde jsme si jich pro vás připravili ještě celou hromadu!