Tipy na dárky od Andrey Růžičkové

Tipy na dárky od Andrey Růžičkové>
I když to tak venku zatím nevypadá, do Vánoc už zbývá něco málo přes dva měsíce. Nejvyšší čas začít se poohlížet, co vašim děťátkům udělá radost. Jako každý rok vám chceme i letos přinést tipy na vánoční dárky, které rozzáří dětské oči. Ty první, pro děti od jednoho roku, pro vás vybrala maminka Andrea Růžičková. Jakým hračkám dala palec nahoru?

Dřevěné odrážedlo Nicko

"Mým prvním tipem je tato tříkolka. Líbí se mi, že je dřevěná, protože velmi inklinujeme k dřevěným věcem. Tato tříkolka je unikátní v tom, že je už pro děti od 18. měsíce a zároveň s děťátkem roste. A to tak, že můžete posunout sedátko na vyšší úroveň a zároveň později můžete odmontovat jedno kolečko a máte klasické odrážedlo. Tento malinký stroj učí děťátko rovnováze," vysvětluje svůj první tip Andrea. Dostupná je v různých barevných kombinacích pro kluky a holky. Sedátko je měkké a polstrované, řidítka mají pojistku proti přetočení a protiskluzové rukojeti. Pojede se jedna radost!

Dřevěné odrážedlo / tříkolku Nicko seženete zde >>

Motorická kostka Bino

"Tato kostka rozvíjí jemnou motoriku, logiku a soustředěnost vašeho děťátka. Je vhodná už od jednoho roku. Najdete v ní i vnitřní část a hlavně si myslím, že vaše dítě dokáže zabavit i na delší dobu, než je pět minut. A to se vždycky vyplatí!"  U značky Bino se můžete spolehnout na precizní zpracování, nezávadné barvy a naprostou bezpečnost pro děti. Jak můžete vidět, kostka je opravdu velká - její rozměry jsou 23 x 22 x 34 cm.

Motorickou kostku Bino seženete zde >>

Xylofon Plan Toys

"Myslím, že velmi krásným tipem je také tento xylofon od značky Plan Toys. Já osobně mám tuto značku velmi ráda, protože je všechno vyrobené z ekologických materiálů, takže mám z nákupu zároveň i dobrý pocit. My doma už xylofon máme, máme to velmi rádi, obzvlášť Tobiáš. Mimo to, že tato hračka může rozvíjet hudební sluch a navíc pomáhá naučit koordinaci ruka - oko," představuje Andrea. Společnost Plan Toys pochází z Thajska a své výrobky vyrábí ze dřeva z kaučukovníků, které už neprodukují latexové mléko. Zároveň dbá na to, aby byly vysázeny nové stromy. Nejen kvůli svému přístupu, ale také díky zpracování a celé své filozofii získává značka desítky světových ocenění.

Xylofon Plan Toys seženete zde >>

Autíčka Oball

"Každá máma, která má doma chlapečka ví, že autíček není nikdy dost. Takže tu mám další tip - autíčka Oball. Tato jsou výjimečná tím, že tu zadní část mají měkkou a zároveň pomáhají děťátku zvládat úchop, takže mu ta hračka neklouže. A myslím si, že jsou strašně roztomilá! Mně se teda líbí :-)"  Autíčka můžete zakoupit v balení po dvou, které ukazuje Andrea, nebo samostatně. V nabídce jsou i celé autodráhy, které si vaši nejmenší určitě zamilují. Na kvalitu značky Oball se můžete spolehnout. Nejen, že mají výrobky vhodné již od narození, složení je samozřejmě bez BPA, PVC, latexu i ftalátů. Pro dokonalou čistotu můžete výrobky mýt a sterilizovat v myčce.

Autíčka Oball seženete zde >>

Fusak

"A toto je fusak G-mini, který je skutečně univerzální. Můžete ho používat na děťátko už od narození, pohodlně ho dáte do jakéhokoli kočáru, dokonce se dá zkrátit, protože můžete odstranit nánožník a tak se vám vejde do korbičky. Až bude potřeba, nánožník zase připnete. Zadní část je protiskluzová a materiál je voděodolný a uvnitř krásně teploučký," doporučuje Andrea. Značku G-mini tvoří české designérky a návrhářky. K dokonalosti ji pomáhají dotáhnout ty nejpovolanější - samy maminky.

Fusak G-mini v různých barevných kombinacích seženete zde >>

Doufáme, že vám Andrejky nápady pomohly a vyberete pro vaše děťátko ten pravý dárek. A pokud máte doma zatím mladší děťátko, mrkněte na video z minulého roku, kdy Andrea doporučovala hračky pro novorozence.