Testujeme: Papoo kapsičky od Petite&Mars

Testujeme: Papoo kapsičky od Petite&Mars>

Petite&Mars je lokální značka, od které můžete svým dětem pořídit celou řadu věcí. Kočárky, autosedačky, věci na hraní, k prvnímu stolování, i věci potřebné k dětskému odpočinku a spánku. Značka se zaměřuje i na produkty usnadňující cestování s těmi nejmenšími, a proto vyrobila kapsičky na jídlo Papoo Original. I u nich Petite & Mars spolupracovalo se slovenskou ilustrátorkou dětských knížek Katkou Ilkovičkou. No, a jelikož by se kapsičky měly vyzkoušet přímo na cestách v praxi, poslali jsme pár balíčků na testování. A jak to dopadlo?

Testujeme! Na začátku března jsme poslali balení Papoo kapsiček do deseti rodin s dětmi. Nejdříve ale k samotným kapsičkám. Papoo jsou omyvatelné kapsičky, které můžete naplnit např. domácími přesnídávkami. Dají se popsat, zamrazit a následně omýt, takže je můžete použít kdykoliv, kdekoliv a i několikrát. Jak uvidíte sami, kapsičky nemusí být jen pro ty nejmenší z nás. V dalších týdnech nám pak maminky a tatínkové prozradili, co se jim na kapsičkách líbí a co by naopak stálo za vylepšení. Tak se na to půjdeme podívat!

Co si maminky pochvalovaly?

Snadné naplnění a vymytí kapsiček

Plnící kapsičky Petite&Mars jsou vážně super. Bála jsem se plnění - naprosto bezdůvodně, plní se jednoduše a během chvilky. Taky jsem se bála čištění a umývání. Další zbytečné obavy - vše šlo krásně a jednoduše umýt," pochvaluje si Nikola Dvorská. Lucie Tomanová, alias @denikbatolete jednoduchou manipulaci s kapsičkami také vítá: „Snadno se vymyjí pod proudem vody nebo v myčce, dají se dokonce i zmrazit.

Dokonalé na cesty

Protože máme doma pořádného jedlíka, začala jsem dělat domácí svačinky na cesty do kapsiček @petiteetmars zakoupených na @feedo_cz_sk. A ušetřím tak polovinu nákladů za Dádíkovo apetit,“ chváli si Mirka Voříšková - @ukecanamama „Používám je, když jdeme ven a nemusím s sebou tahat těžkou skleničku s přesnídávkou. Tohle je malý, skladný a naprosto spolehlivý. Vůbec nemám strach, že by jídlo vyteklo.“  Radek Liška - @runner_radek_foxik se s námi podělil, že „u nás si je oblíbila i manželka, která je využívá na běh a dělá si s sebou smoothie". „Rozhodně je to pohodlnější než někde venku krmit lžičkou a tahat celou skleničku.“ „Natálka si zamilovala smothie, nejlepší je banán s jahodami, ale miluje cokoliv. Vždy jsme přemýšlela, do čeho to dát, když jedeme pryč a chci, aby to měla jako svačinu. Naprosto luxusní věc i na domácí příkrmy nebo dokonce na domácí jogurt.“ „Za mě nejlepší společník na cesty, procházky, hřiště. Kapsičky nezaberou téměř žádné místo a svačinku pro děti mám vždy po ruce.“ „Nosíme je s sebou na návštěvy, ven na hřiště, procházky, a nebo z nich holky jedí dobroty i doma. Za mě super produkt pro každou maminku a její milovníky ovoce, kapsiček a přesnídávek.

Myslíme i na přírodu

Nenašel jsem na nich nic, co bych mohl vytknout. Jako nejlepší bych řekl, že je, že se dají používat neustále dokola. Dají se popsat, zamrazit, jsou bez BPA, PVC a ftalátů.“ „Za mě je to zkrátka super ve skladnosti a hlavně v pocitu, že si tam můžu dát svoje domácí příkrmy. Z obchodu nekupujeme a kapsičky už vůbec ne. Protože plast. Zbytečnej plast.“ Řekla nám @baru_hola

A jak se dětem z kapsiček jedlo?

Bála jsem se, jak z toho bude Mia papat, nejdřív jsme jídlo mačkali do pusy, ale teď už přišla i na to, že může z kapsičky jídlo sát.“ Sdělila Adéla Kubíčková - @adelaposchl „A taky musim podoknout, že je ješte maličký, aby si to sám držel a reguloval, kolik si toho dá do pusinky, takže to zatím dáváme na lžičku a jde to krásně.“ „Navíc tahle značka @petiteetmars dělá i takové luxusní lžičky, které člověk přidělá na tu kapsičku, když je dítě menší a neumí to ještě sát,“ doporučuje Gabriela Vrtalová - @gigi95.gabus A my je doporučujeme taky! Jak rodičům, tak dětem se líbil design kapsiček, který je čistý, jednoduchý, ale zároveň hravý a děti baví. Obsah balení je 150 ml, což pro nějaké jedlíky může být málo, „obsah je 150ml a Maty spořádá 200g a ještě občas kňourá.😂Ale na svačinu ideál.“ „Dnes jsme sebou vzali 3, ale očividně to bylo pořád málo. 😀“ No ještě štěstí, že v jednom balení je šest kusů.:) „Ze začátku jsme s ovocem měli docela problém, Sofinka ho vůbec nechtěla, takže nějakou dobu trvalo, než ovoce začala baštit. Poslední dobou si oblíbila hlavně ovocné kapsičky. Za mě skvělý tip na svačinku.Takže, když se nám naskytla možnost testovat tyto kapsičky od @petiteetmars, které si můžete naplnit vlastním jídlem, měla jsem velkou radost, protože jsem spíše zastáncem domácí stravy než té kupované.“ Sdělila nám Dominika Hubeňáková.