Testujeme! Linteo Baby a maminky v akci

Testujeme! Linteo Baby a maminky v akci>
Odličovací tampóny, kosmetické tyčinky, ubrousky pro intimní hygienu, ale třeba také toaletní papír, nebo kapesníčky. Linteo je značka, kterou nejspíš moc dobře znáte. Řada dětských produktů Linteo Baby je tu ale hlavně proto, aby jemně pečovala o tu nejcitlivější pokožku našich nejmenších. Často jsme od maminek slyšeli, že právě tato dětská kosmetika je až podezřele dostupná a vycítili jsme tak drobné pochyby o její kvalitě. No, a to bychom nebyli my, abychom to nenechali prověřit skutečnými maminkami v praxi. Jak to celé dopadlo?

Maminky testují!

Balíček s produkty Linteo Baby jsme v únoru poslali k testování do 15 "mimi" domácností. V dalších týdnech naše maminky a malí testeři podrobily všechny výrobky praktickému testování. Co nám o nich prozradily se dozvíte na následujících řádcích. Připraveni? Jdeme na to!

Tělové mléko s Bio měsíčkem lékařským

"Tělové mléko mě nadchlo asi nejvíc. Má super konzistenci, takže při nanášení nestéká a krásně voní po bylinkách. Nelekněte se, má trošku zažloutlou barvu, kterou způsobuje extrakt z BIO měsíčku lékařského." "Super se roztírá, nevysušuje, krásně voní s lehkým nádechem po BIO měsíčku lékařském." "Docela špatně se dávkuje. Ale jinak super, krásně voní (dost silně možná pro někoho). Skvěle se roztírá a krásně hydratuje." "Za nás je TOP produkt = Tělové mléko Linteo Baby. Oba máme velmi suchou pleť na kterou jen tak něco nezabírá. Takže krém oceňuje nejen Maxíček, ale i já."

Mycí mléko a šampon s Bio měsíčkem lékařským

"Ve vaně jsme obě vyzkoušely Mycí mléko a šampon se šetrnými mycími složkami z kokosového oleje. Jemně voní a lehounce pění. Upozorňuji, že Lili nekoupu každý den v mýdlech, mlékách ani pěnách. Nic se nemá přehánět. Každopádně s tímto mycím mlékem jsme velmi spokojené. Obě. Jejich heslo je totiž: „Voňte stejně jako vaše miminko“. A já dodávám – UMYTÉ." "Jelikož má Sofinka citlivější pokožku, tak se nám moc dětské kosmetiky neosvědčilo, ale tohle mycí mléko je za nás 🔝. Nevysušuje, krásně se roztírá a pění." "Maxík ho nedá z ruky ...  Stačí ho malé množství. Super je, že je na vlásky i tělo. Nenašla jsem chybu." "Miluju 2v1, protože máme doma vlasatici a máme to při koupačce pěkně při jednom. Opět příjemná vůně, konzistence. Jediné co bych vytkla, a co by maminkám mohlo usnadnit práci je dávkovač, má totiž klasické zavírání."

Ochranný krém na zadeček s Bio měsíčkem lékařským

"Ochranný krém, vzhledem k tomu, že Lili netrpí žádnými opruzeninami, moc nepoužíváme. Tento má za mě přinejmenším skvělé složení. Oxid zinečnatý, včelí vosk, olej z mandlí a kokosu, bambucké máslo a opět extrakt z BIO měsíčku lékařského." "Ochranný krém na pokožku se pěkně roztírá, jen zanechává na kůži bílé stopy." "Opravdu hezky zvláčňuje pokožku a vstřebává se, toť celkový můj postřeh, měl by mít ochranné a regenerační účinky, ovšem my na nic takového naštěstí netrpíme, proto nemohu soudit."

Pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským

"Ten jsme použili pouze jednou. Maruška má od narození milie a taky se ji objevilo novorozenecké akné. Po aplikaci mi přišlo, že se ji akné zhoršilo a tak jsem už více raději nepoužívala a pak se to zlepšilo." "Pleťový krém mi voněl asi nejméně. Možná to dělá ten meruňkový olej, který je v něm, oproti ostatním produktům, obsažen. Ale jinak konzistence hezky roztíratelná a svůj účel splnil." "Funguje jak má a musím se přiznat, že jsem ho taky používala 😁🙈Příjemná vůně, parádně se roztírá a hezky se vstřebává." "Krém má dobrou konzistenci, ale překvapilo mě, že se nevstřebává tak rychle, jak jsem myslela. Na pleti nějakou dobu drží a zanechává mastnější film. Je ochranný, což dává smysl a bude se hodit do chladnějších dnů."

Dětské vlhčené ubrousky Sensitive

"Začaly jsme Dětskými vlhčenými ubrousky Ultra sensitive. Jeden na druhý nenavazují, což mi velmi vyhovuje. Jsou dostatečně vlhčené, minimálně parfemované a netrhají se. Řekla bych, že jsou trošku menší, než obvykle používáme. I přesto, že nejraději používám k Lilinčině hygieně obyčejnou vodu, jsou k ní tyto vlhčené ubrousky ideální doplněk." "Vlhčené ubrousky Sensitive nám vyhovují. Jsou vlhké tak akorát a i když máme na zadečku trochu víc špíny, stačí nám dva tři kousky na jedno použití ..." "Doporučuji hned nové balení otočit vzhůru nohama. Dolní ubrousky jsou tak mokré že pění při používání a hodí se pak spíš na umytí nábytku než miminka. To je jediný, co bych změnila, ale jinak jsou super." "Ocenila bych lepší uzávěr, protože jsou dost vlhké, nasáklé a při zmáčknutí balíčku to docela i protéká ven🙈 Jinak pro někoho možná moc mokré, ale za mě ideál. Nemusím jich alespoň tolik spotřebovat a nedřu tím Charlottce zadeček."
Po přečtení všech hodnocení jsme došli k závěru, že maminky byly překvapené, jak spokojené s produkty Linteo Baby byly. "Celkově mě tato dětská kosmetika s bio měsíčkem lékařským velmi mile překvapila, příjemně voní, dítě má po ní hebkou a vláčnou pokožku, nevysušuje, takže za mě určitě d o p o r u č u j i." říká Lůca Skřivanová - @llucinecka, jedna z našich testerek. Maminky si pochvalovaly zejména nenásilnou příjemnou vůni BIO měsíčku lékařského, který je v produktech hojně zastoupen, ale také jejich výbornou roztíratelnost, kvalitu za příznivou cenu i to, že produkty pochází z České republiky. "Ráda v obchodě sáhnu po výrobcích, které byly vyrobeny v České republice. A shodou okolností se mi nyní do rukou díky Feedo® dostala ryze česká značka Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským (ten má protizánětlivé, hojivé a regenerační účinky). V kosmetice jsem navíc zastánce té s přírodním původem a snažím se hlavně v dětské kosmetice vyhýbat výrobkům, ze kterých čiší chemie. Linteo Baby právě taková je."  řekla Veronika Herinková - @mama_li_ve, jedna z maminek, které s námi testovaly.

A co vy máte zkušenosti se značkou Linteo? Pokud vás výsledky testu přesvědčily, že ji musíte vyzkoušet také, rozhodně doporučujeme!

Za skvělé ceny seženete všechny produkty na  >>> Feedo.cz <<<