Testujeme: Cestovní postýlka Petite&Mars Koot

Testujeme: Cestovní postýlka Petite&Mars Koot>
Když jsme se rozhodli, že v létě podnikneme cestu kolem Evropy s naším synem Oliverem, byla jsem nadšená. V první řadě jsem plánovala která místa navštívíme. Dva měsíce na cestě. Najednou mě přepadla myšlenka co vše budeme potřebovat a co musíme pořídit. Ollie v té době bude mít 1,5 roku.

Vybíráme cestovní postýlku

První co bylo na seznamu byla cestovní postýlka, která je skladná, praktická a vejde se nám hezky do auta, kde bude dalších X věcí. Nakonec jsme se rozhodli pro cestovní postýlku Petite&Mars Koot Fox Aqua. Četla jsem si mnoho recenzí, které mě jen utvrdily v tom, že pro nás bude nejvhodnější.  Postýlka má kolečka, což je neskutečná výhoda pro přesuny. Pro mě obrovské plus je černá síťka pro lepší kontakt mezi dítětem a rodičem, mnohem lepší, než bílá. Další výhoda je, že se dá otevřít boční strana, která je na zip. Nosnost je 14 kg. Výhodou je, že je postýlka uložena v praktické cestovní tašce, takže si ji při přesunech můžete dát snadno přes rameno a jít. Skládání je také velmi jednoduché a zabere vám zhruba tak 10 vteřin. Jednou jsem to nastudovala, zkusila a pak už to šlo samo. Je to opravdu rychlé a jednoduché. Ještě bych ráda zmínila, že má i měkkou matraci.

Natočila jsem pro vás malou recenzi

Takže já mám o problém méně a mohu si odškrtnout jednu položku ze seznamu. Postýlka má u nás opravdu zátěžový test, protože ji používáme každý den a to jsme ještě nevyjeli. Velice doporučuji také pro lidi, kteří mají dvoupatrový dům. Například včera večer jsem si chtěla dát vanu, ale manžel nebyl doma a tak jsem dostala skvělý nápad vzít si postýlku do koupelny. Já si užila vanu a Ollie si v ní 40 minut hrál. Spokojená máma=spokojené dítě🤗😃

Postýlku Petite&Mars Koot seženete v několika barevných provedeních ZDE >>