Testujeme: Autosedačka Petite&Mars Prime II

Testujeme: Autosedačka Petite&Mars Prime II>
Sofinka už nám vyrostla z dětského vajíčka, a tak jsme hledali vhodnou autosedačku, která by se nám pro naši holčičku líbila, ale zároveň byla bezpečná a odpovídala našim požadavkům. Hledala jsem i různé recenze, protože podle těch já se vždy ráda orientuji. Přeci jen ten, kdo něco vyzkoušel, může vždy poradit. Protože již od značky Petite&Mars máme vyzkoušených hodně věcí (třeba jídelní židličku, chodítko,...) věděla jsem, že nás ani autosedačka nezklame.

Jaká je autosedačka Petite&Mars Prime II?

Sedačka je určena pro děti od 9-36 kg. Velice oceňuji polohování zádové opěrky pro dítě a nastavitelnost sedačky do výšky.  Sedačka se nastavuje ve směru jízdy a má integrovaný 5-bodový bezpečností pás. No a je co pro mě jako pro maminku perfektní, že má sedačka pratelný potah, což jistě ocení každá maminka. Seženete ji i v jiných barvičkách, ale u nás vyhrála tahle holčičí červená.

Praktické informace

Tato sedačka je vybavena systémem boční ochrany Side Armor. Ten absorbuje sílu případného nárazu ještě předtím, než se dostane k dítěti.  Navíc bude vaše zlatíčko jako v bavlnce. Díky devíti nastavitelným pozicím hlavové opěrky se sedačka přizpůsobí výšce dítěte, 5 pozic nastavení sklonu zádové opěrky zase přispěje k pohodlnému spánku. 

➡ Autosedačku Petite&Mars Prime II seženete ve třech barvách na Feedo.cz >>