TEST: 323 maminek ohodnotilo kojenecké mléko Beba

TEST: 323 maminek ohodnotilo kojenecké mléko Beba>
Kojeneckých mlék je na trhu velký výběr, a to pravé pro své děti vybírají jejich maminky. Co by však o svém mléce řekly samotné děti? Na to jsme se ptali přímo jejich maminek, když měly možnost vyzkoušet novou recepturu prémiových mlék Beba Optipro Comfort.

V čem je receptura Beba Optipro Comfort jiná?

Ověřená receptura prémiového kojeneckého mléka Beba je sestavena po vzoru mateřského mléka. V jejím složení nechybí optimální bílkovina OPTIPRO® ani probiotické bakterie L. reuteri, které se běžně vyskytují ve střevní flóře kojených dětí a mají vliv na klidné bříško. V receptuře nechybí ani potřebná prebiotika GOS/FOS, vitamíny A, C, D pro podporu imunity a minerální látky (železo, zinek), pro normální vývoj mozku a kyselina alfa-linolenová.

Jak dopadlo testování skutečnými maminkami a jejich dětmi?

Celkem 323 maminek testovalo mléko Beba Optipro Comfort, které je určeno dětem od 6. měsíce věku, nebo Beba Optipro Comfort 3, které je určeno dětem od ukončeného 10. měsíce. Zajímaly nás především jejich skutečné zkušenosti s tímto produktem. Výsledky testování maminkami a jejich dětmi vám přinášíme zde:
  • 94 % maminek ocenilo, že děťátko tuto novinku přijalo bez problémů

  • 96 % maminek si stojí za tím, že by BEBU OPTIPRO Comfort doporučilo k vyzkoušení také ostatním

  • 90 % maminek tvrdí, že při konzumaci novinky BEBA OPTIPRO Comfort děťátko nezatěžovalo bolení bříška

  • 92 % maminek sdělilo, že za celou dobu testování miminko nemělo problém se zácpou

O své názory se podělily maminky, které nakupují na Feedo.cz

Kromě výsledků předchozího testování jsme se ptali na zkušenosti s mlékem Beba Optipro Comfort i zákaznic obchodu Feedo.cz.  „Beba je super.“, odpovídala maminka Michaela i Andrea. Shodují se, že mléko jejich miminku plně vyhovuje. Maminka Šárka přiložila svou zkušenost: „Po kojení dcera přijala toto mléko jako jediné z 5 vyzkoušených. Za nás velká spokojenost.“ Rychlé a bezproblémové přijetí kojeneckého mléka, když už kojení není možné, zmiňovaly maminky často. Miminko bez bolestí bříška je velmi častá zkušenost maminek po testování prémiového mléka Beba Optipro Comfort 2. Díky receptuře s vyváženým množstvím bílkovin a především probiotickými bakteriemi L. reuteri má miminko spokojené bříško a klidné trávení.

Přečtěte si další recenze, které nás velmi těší:

„Přešli jsme z Beby Optipro Comfort 2 na 3. v desátém měsíci. Od narození měla naše malá problémy s kolikami a blinkáním, vyzkoušeli jsme jiné značky. Až u Beby neznáme nic z toho, co jsem psala. Malé moc chutná, neblinká, nemá bolení bříška ani zácpu. Je to náš favorit a už bych neměnila a další přírůstek, co čekáme, bude začínat rovnou s Bebou <3.“ Marcela „Velká spokojenost. Dcera přešla na Bebu 3 po ukončení podávání mlíčka typu HA a naprosto bez problému. Zasytí, chutná a hlavně se výborně rozpustí. Velké balení už déle vydrží a celkově je Beba všude dobře dostupná.“ Dominika „První mlíčko, které malá začala pít. Předchozí 4 druhy odmítala, toto jí zachutnalo. Je po něm moc spokojená. Sama oceňuji dózu s odměrkou, ze které se mlíčko dobře bere a nesype se všude.“ Eva 5 bodů z 5: „Začínali jsme s Bebou discharge pro předčasně narozené, pak Bebu sensitiv a nyní Bebu 3 optipro! Dceři moc chutná a nikdy neměla potíže s bolestí bříška! Doporučuji.“ Tomáš Další zkušenosti maminek s produkty Beba Optipro Comfort si můžete přečíst na následujících stránkách:  Recenze: Beba Optipro Comfort 2 Dejte nám také vědět, jaký je váš názor na prémiové mléko Beba Optipro Comfort, které si můžete v pohodlí domova objednat na >>> Feedo.cz.