Švýcarská bio dětská výživa s 85letou tradicí

Švýcarská bio dětská výživa s 85letou tradicí>
Nikde jinde není očekávání kvality vyšší než v případě dětské výživy. Holle je jedna z nejtradičnějších značek dětské výživy v Evropě, která striktně staví na principu přírodní kvality. Albert Diefenbach založil Holle food AG jako specializovanou společnost na zpracování potravin v Arsheimu již v roce 1933. To byl základ pro značku dětské organické výživy, která od samého počátku striktně staví na principu přírodní kvality. Již před 85 lety v Holle nekompromisně odmítli chemické zpracování a chemické konzervanty. Dnes používají jen a pouze suroviny z biodynamického a organického zemědělství a co nejjemněji je zpracovávají pro bříška děťátek.  To je základ Holle zvláštní kvality.

Garance nejvyšší možné kvality výrobků Holle :

  • Pro pěstování všech našich surovin nepoužíváme pesticidy nebo chemická hnojiva.
  • Používáme jen a pouze biodynamicky nebo organicky vypěstované potraviny.
  • Spolupracujeme velmi úzce s našimi farmáři - dodavateli, kteří pracují podle Demeter pravidel a tím garantují dlouhodobě dodávky vysoce kvalitních produktů.
  • Velmi pečujeme o naše vstupní produkty a o způsob zpracování a přípravy. Toho dosahujeme neustále probíhajícím systémem kontroly kvality.
  • Každá potravina , kterou vyprodukujeme je neustále prověřována abychom se ujistili, že splňuje nejvyšší zákonné, bezpečnostní a výživové požadavky.
  • Každému z našich výrobků pro děti je garantováno, že je neobsahuje geneticky upravené přísady ( podle EU nařízení ). Nikdy nepoužíváme umělá sladidla, barviva nebo konzervanty a nepřidáváme rafinovaný cukr.
* Značka kvality Demeter: Demeter je značkou pro výrobky vyrobené z biodynamického zemědělství, kterou mohou používat pouze přísně vybraní partneři. Tato pravidla jsou nastavena Společností Demeter (Demeter Society), a jsou mnohem přísnější než pravidla pro organické zemědělství. Použití chemických a syntetických pesticidů, hnojiv a geneticky upravených technologií je totiž v biodynamickém zemědělství přísně zakázáno. Prověřovány jsou všechny stupně výroby od pěstování až po finální výrobu - bez kompromisů. Holle tak představuje jednu z vedoucích značek na trhu organické dětské stravy zahrnující dnes více než 60 výrobků dětské stravy, jako jsou dětské příkrmy, přesnídávky, ovocné kapsičky, mléka či kaše a vy si produkty Holle můžete domů pořídit snadno a rychle na Feedo.cz.