SOUTĚŽ: Vyhrajte chůvičku BEURER v hodnotě 3200 Kč!

SOUTĚŽ: Vyhrajte chůvičku BEURER v hodnotě 3200 Kč!>
Pojďte si s námi opět zasoutěžit! Dnes můžete vyhrát skvělou digitální chůvičku Beurer. A jako obvykle vám k tomu stačí jen jeden komenář! 

Chůvička BEURER BY 77

  • Night Vision - automaticky dohlíží na vaše děťátko i ve tmě (infračervené noční světlo).
  • Díky digitální bezdrátové technologii nabízí kvalitní zvuk i obraz.
  • Možnost hlasové komunikace s dítětem.
  • Upozornění na zvuk a pohyb.
  • Lze přimontovat na stěnu.
  • Kamera je otočná.
Více o této chůvičce se dozvíte ZDE. 

Jak vyhrát? 

Napište nám do komentářů pod tento článek, jaký výrobek z Feedo.cz byste doporučili nastávajícím maminkám (zkopírujte URL adresu, aby se na něj mohly ihned podívat).* Na e-shop se dostanete kliknutím ZDE! 

Vyhlášení

Gratulujeme paní Andree, která měla 131. komentář v pořadí! Snímek obrazovky 2016-09-05 v 13.39.32   Snímek obrazovky 2016-09-05 v 13.39.24Celkový počet komentářů dáme do generátoru náhodných čísel a komentář v daném pořadí (počítáme odshora dolů) zvítězí. Každý uživatel může napsat pouze jeden komentář! Soutěžit můžete do 21.8.2016. Komenáře přidané později již nebudou započítány. Vyhlášení bude 5.9. v tomto článku. Výhru vám následně přibalíme do vaší příští objednávky - tu musíte vytvořit do dvou měsíců od vyhlášení. Soutěžícím přejeme hodně štěstí a těšíme se na vaše komentáře!  * Poznámka o URL adrese byla doplněna 8.8. ve 13:30 hodin. Předchozí komentáře bez URL adresy výrobku budou uznány z důvodu nejasně daných pravidel.