SOUTĚŽ o přebalovací tašku s kosmetikou v hodnotě přes 2000 Kč! + VYHLÁŠENÍ

SOUTĚŽ o přebalovací tašku s kosmetikou v hodnotě přes 2000 Kč! + VYHLÁŠENÍ>
Máme pro vás další ze série blogových soutěží. Tentokrát můžete soutěžit o krásnou přebalovací tašku od holandské značky Dushi (více se o ní můžete dočíst ZDE) a k tomu balíček kosmetiky BUPI (která je bez alergenů, alkoholu, barviv a parafínu).

VYHLÁŠENÍ

Vítězkou soutěže o přebalovací tašku a kosmetiku BUPI se stává Veronika Z., s komentářem číslo 33. Výherkyni jsme zároveň kontaktovali na e-mail. Výherce CZ blog Děkujeme všem maminkám za účast! Už teď Vám můžeme prozradit, že se v dubnu můžete těšit minimálně na dvě další soutěže!   IMG_199511

star separator

Jak soutěžit?

Ode dneška až do čtvrteční půlnoci (tedy 2.4.2015) můžete soutěžit o balíček v hodnotě  přes 2000 Kč! Co pro to musíte udělat? Mrkněte se do své přebalovací tašky a napište do komentáře pod tímto příspěvkem, jakou zajímavou nebo zvláštní věc v ní nosíte :)

O co přesně budete soutěžit?

Kosmetika BUPIbupi_sampon_tien_overlay

Krásná přebalovací taška 

Přebalovací taška Dushi  

Jak vybereme výherce?

Celkový počet komentářů vydělíme 10 a číslo případně zaokrouhlíme. Komentář v daném pořadí vyhrává. Tak například - v době ukončení soutěže bude celkem 200 komentářů. 200 / 10 = 20. Vyhraje tedy 20. komentář. Pozor - každý čtenář může přidat pouze 1 komentář. Dárečky budou přibaleny do vaší následující objednávky.

Užijte si soutěžení! My už se těšíme na vaše odpovědi :)