SOUTĚŽ: Mezinárodní den koupání s Yookidoo

SOUTĚŽ: Mezinárodní den koupání s Yookidoo>
Slavíme Mezinárodní den koupání s kultovním vodním mlýnkem Yookidoo a vy jej můžete vyhrát!

SOUTĚŽ PROBÍHÁ od 14. 6. 2018 do 21. 6. 2018 (23:59) na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK

A jaké je téma fotosoutěže? Do komentářů nám vložte nejroztomilejší fotky vašich vodních živlů, tedy fotky vašich nejmenších a jak si užívají přímo ve vodě!

Podmínkou pro zařazení do soutěže je zaslání fotografie na výše uvedené téma do komentáře pod  příspěvkem, který soutěž vyhlašuje na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK.

Průběh soutěže:

Soutěž probíhá od 14. 6. 2018, a to od chvíle publikování příspěvku na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK a trvá do 21. 6. 2018 (23:59). Následující den, 22. 6. 2018, bude vybrán  1 výherce, a to na základě hlasování poroty složené ze zaměstnanců Feedo®. Vyhlášení soutěže proběhne pod příspěvkem, ve kterém budou výherci označeni a následně proběhne předání kontaktních údajů za účelem dodání výhry prostřednictvích zpráv.

kohoutekVýhra

O co hrajeme? No přece o legendární YOOKIDOO Kouzelný kohoutek. Nárok na výhru zaniká po dvou měsících od vyhlášení soutěže. Společnost MyMedia s.r.o., se sídlem Plaská 622/3, 150 00 Praha 5 – Malá Strana, IČ: 29015901 – organizátor soutěže a provozovatel internetového obchodu Feedo.cz a Feedo.sk si vyhrazuje právo využití všech zaslaných fotografií k marketingovým účelům dle vlastního uvážení, a to po dobu 2 let od ukončení soutěže. Účastí na soutěži a zasláním fotografie tedy vyjadřujete svůj souhlas s těmito pravidly a udělujete oprávnění použít Vaši fotografii a uvést jméno a příjmení Vás, případně Vašeho dítěte a rovněž se zveřejněním fotografie. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže fotografie, které nebudou splňovat podmínky soutěže (např. nekvalitní a rozmazané fotografie). Taktéž si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže ty uchazeče, kteří neuvedou požadované údaje – e-mailovou adresu, jméno, příjmení, telefonní číslo a adresu bydliště. Na výhru nevzniká právní nárok. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky soutěže, stejně tak jako výhry, soutěž odložit, přerušit či soutěž bez náhrady zrušit v době celého trvání soutěže, přičemž soutěžící nemá nárok na náhradu nákladů vynaložených na účast v soutěži.