SOUTĚŽ: Indiánské léto s LOVI

SOUTĚŽ: Indiánské léto s LOVI>
Těšíte se na indiánské léto? Přichystali jsme pro vás fotosoutěž o nádhernou kolekci Indian Summer od značky LOVI.

SOUTĚŽ PROBÍHÁ OD 13. 6. 2018 DO 24. 6. 2018 (23:59) na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK.

A jaké je téma fotosoutěže? Do komentářů nám vložte fotečku, na které je vaše děťátko s některým z výrobků značky LOVI a napište, jak budete trávit letošní léto. Náš tým pak vybere 5 nejparádnějších fotek a odpovědí, a vy se můžete těšit na výhru!
Podmínkou pro zařazení do soutěže je zaslání fotografie na výše uvedené téma do komentáře pod  příspěvkem, který soutěž vyhlašuje na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK.

Průběh soutěže:

Soutěž probíhá od 13. 6. 2018, a to od chvíle publikování příspěvku na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK a trvá do 24. 6. 2018 (23:59). Následující den, 25. 6. 2018, bude vybráno  5 výherců, a to na základě hlasování poroty složené ze zaměstnanců Feedo®. Vyhlášení soutěže proběhne pod příspěvkem, ve kterém budou výherci označeni a následně proběhne předání kontaktních údajů za účelem dodání výhry prostřednictvích zpráv.

Výhra

O co hrajeme? Můžete vyhrát 5 balíčků, které ukrývají praktický hrníček se systémem 360∞, set dynamických dudlíků včetně řetízku, obal na dudlíky, to vše prakticky zabalené ve stylové plátěné tašce Indian Summer. Ti, co nevyhrají, nemusí zoufat. Pro všechny účastníky soutěže, kteří splní pravidla, tady máme 20% slevu na celý sortiment značky LOVI. Nárok na výhru zaniká po dvou měsících od vyhlášení soutěže. Společnost MyMedia s.r.o., se sídlem Plaská 622/3, 150 00 Praha 5 – Malá Strana, IČ: 29015901 – organizátor soutěže a provozovatel internetového obchodu Feedo.cz a Feedo.sk si vyhrazuje právo využití všech zaslaných fotografií k marketingovým účelům dle vlastního uvážení, a to po dobu 2 let od ukončení soutěže. Účastí na soutěži a zasláním fotografie tedy vyjadřujete svůj souhlas s těmito pravidly a udělujete oprávnění použít Vaši fotografii a uvést jméno a příjmení Vás, případně Vašeho dítěte a rovněž se zveřejněním fotografie. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže fotografie, které nebudou splňovat podmínky soutěže (např. nekvalitní a rozmazané fotografie). Taktéž si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže ty uchazeče, kteří neuvedou požadované údaje – e-mailovou adresu, jméno, příjmení, telefonní číslo a adresu bydliště. Na výhru nevzniká právní nárok. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky soutěže, stejně tak jako výhry, soutěž odložit, přerušit či soutěž bez náhrady zrušit v době celého trvání soutěže, přičemž soutěžící nemá nárok na náhradu nákladů vynaložených na účast v soutěži.