SOUTĚŽ: Hrajte o unikátní elektrické prsní pumpy NUK Nuture Sense

SOUTĚŽ: Hrajte o unikátní elektrické prsní pumpy NUK Nuture Sense>
Jak jste se těšila na miminko? Nebo teprve na setkání s vaším maličkým čekáte? Podělte se s námi o vaši oblíbenou momentku z tohoto období a vyhrajte jednu ze dvou nových elektrických prsních pump NUK Nature Sence, která bude vaším skvělým pomocníkem během období kojení!


SOUTĚŽ PROBÍHÁ od 30. 10. 2018 do 6. 11. 2018 (23:59) na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK


A jaké je téma soutěže? Podělte se s námi o vaši oblíbenou fotku z období, které lze popsat jako "těšíme se na miminko". Co bude na fotografii necháváme na vás ...  mohou být umělecké, vtipné, dojemné, nebo třeba úplně obyčejné.   Jedno je ale důležité, musí nás vzít za srdce!
Podmínkou pro zařazení do soutěže je vložení fotografie do komentáře pod příspěvkem, který soutěž vyhlašuje na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK.

Průběh soutěže:

Soutěž probíhá od 30. 10. 2018, a to od chvíle publikování příspěvku na Facebookových stránkách Feedo CZ/SK a trvá do 6. 11. 2018 (23:59). Následující den, 7. 11. 2018, budou ze všech komentářů s fotografií, které splňují podmínky soutěže, vybráni 2 výherci. Vyhlášení soutěže proběhne pod příspěvkem, ve kterém budou výherci označeni a následně proběhne předání kontaktních údajů za účelem dodání výhry prostřednictvích zpráv.

NUK Nature SenseVýhra

O co hrajeme? Každý jeden výherce obdrží elektrickou prsní pumpu NUK Nature Sense, kterou ocení každá (novopečená) maminka.  Více o této unikátní elektrické pumpě NUK Nature Sense čtěte >> ZDE. Nárok na výhru zaniká po dvou měsících od vyhlášení soutěže. Společnost MyMedia s.r.o., se sídlem Plaská 622/3, 150 00 Praha 5 – Malá Strana, IČ: 29015901 – organizátor soutěže a provozovatel internetového obchodu Feedo.cz a Feedo.sk si vyhrazuje právo využití všech zaslaných fotografií k marketingovým účelům dle vlastního uvážení, a to po dobu 2 let od ukončení soutěže. Účastí na soutěži a zasláním fotografie tedy vyjadřujete svůj souhlas s těmito pravidly a udělujete oprávnění použít Vaši fotografii a uvést jméno a příjmení Vás, případně Vašeho dítěte a rovněž se zveřejněním fotografie. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže fotografie, které nebudou splňovat podmínky soutěže (např. nekvalitní a rozmazané fotografie). Taktéž si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže ty uchazeče, kteří neuvedou požadované údaje – e-mailovou adresu, jméno, příjmení, telefonní číslo a adresu bydliště. Na výhru nevzniká právní nárok. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli změnit podmínky soutěže, stejně tak jako výhry, soutěž odložit, přerušit či soutěž bez náhrady zrušit v době celého trvání soutěže, přičemž soutěžící nemá nárok na náhradu nákladů vynaložených na účast v soutěži.