Sháníte stylovou přebalovací tašku? Je tu Babymoov Style Bag!

Sháníte stylovou přebalovací tašku? Je tu Babymoov Style Bag!>
Babymoov je francouzská značka založená roku 1998, specializující se na produkty pro děti zahrnující širokou škálu výrobků od postýlek, přebalovacích tašek, chůviček až po kuchyňské roboty pro přípravu jídel pro ty nejmenší.

Vzhled, velikost

Taškarozměry 38 × 32 × 20 cm a dominuje jí jeden hlavní úložný prostor. Ten je doplněn o velké množství různých kapes a menších přihrádek. Zvenku má taška 4 kapsy – jednu zepředu a jednu zezadu (obě uzavíratelné na suchý zip) a dvě po stranách (jedna na láhev, druhá uzavíratelná na klasický zip). Vevnitř kapsy vlastně kopírují rozmístění kapes z vnější strany, jen jsou některé z nich rozděleny na více přihrádek. Navíc jsou vevnitř dvě gumové úchytky na fixaci například kojeneckých láhví. Taška má pevné dno, s pěti kovovými podpěrkami, aby neležela přímo na zemi. Lze ji nosit v ruce nebo na rameni (má dostatečně dlouhá ucha), nebo přes rameno díky nastavitelnému ramennímu popruhu. Součástí je bohaté příslušenství v designu tašky – termoobal (s úchytem), přebalovací podložka (rozměry 55 x 45 cm), uzavíratelný průhledný obal, pouzdro na dudlík (s úchytem) a klipy k uchycení ke kočárku. Taška se zavírá na zip a má navíc poklop s magnetkou. taška babymoov

Ty máš novou kabelku? (Naše zkušenost)

Znáte ty klasické přebalovací tašky pro maminky – jednobarevné, velké, sportovního vzhledu, s popruhem přes rameno. Praktické, ale určitě ne elegantní a ženské. Jenže co když chcete vyrazit na nákup či do města nejen jako maminka, ale také jako žena – elegantní a šik? Co když prostě nechcete zcela rezignovat na to, jak vypadáte. Myslím, že přesně pro takové ženy je určena řada tašek Babymoov Style Bag.  Spíše než tašky připomínají kabelky. Možná proto se mě můj muž poté, co jí zaregistroval na chodbě, trochu nejistě zeptal: „Ty sis koupila novou kabelku?“ Musím přiznat, že ze začátku jsem měla obavy z absence dělícího prvku v hlavním úložném prostoru, který by ho rozčlenil alespoň na dvě části. Moje první myšlenka byla – to bude pěkný zmatek. Nakonec jsem zjistila, že v Babymoov tašce najdu věci rychleji než v mé staré přebalovací tašce, která má klasicky dvě hlavní přihrádky, a to hlavně díky tomu, že Babymoov má pevné dno, věci jsou tak pěkně poskládané, nikam nezapadávají a vstupní otvor je velký, takže mám hned přehled, kde co je.  Skvělá je i velká spousta menších kapes a přihrádek, kam se schovají drobnosti, peněženka, klíče apod.

Plusy

V hodnocení bych vyzvedla především dokonalou kombinaci funkčnosti s elegancí.  Kromě toho, že je taška vymazlená po designové stránce, je praktická – dobře se nosí, je opravdu lehounká. Skvělý je velký vstupní otvor a pevné dno.

Mínusy

I když mé obavy ohledně přehlednosti se nenaplnili, pro někoho může být mínusem absence dělícího prvku hlavního úložného prostoru. Oproti sportovním přebalovacím taškám je Babymoov Style Bag možná o trochu menší.

Chci být šik jako Francouzka (alespoň na chvíli) –  suma sumárum

Tašky z kolekce Babymoov Style Bag jsou určeny ženám, které mají rády styl, módu, chtějí se cítit elegantně. Samozřejmě, venku elegance často vezme za své s prvním jídlem mrňouse, ale říkám si, proč se tak necítit alespoň když vyrážím z domu. Mě osobně tašky z kolekce Style Bag uchvátily. I když popravdě, jeden zásadní problém jsem musela řešit hned na začátku – kterou ze šesti variant si vybrat. Pokud se vám taška líbí, zakoupit ji můžete ZDE.