Seminář pro maminky s dětskou lékařkou v Ostravě!

Seminář pro maminky s dětskou lékařkou v Ostravě!>
Hned na začátku prosince za vámi jedeme do Ostravy a krásně tak ukončíme celý rok seminářů po České republice! Při nich jsme se setkali s více než tisícovkou maminek, které si odnesly užitečné informace.

PRVNÍ POMOC DÍTĚTI

Seminář „První pomoc dítěti“ patří k nejoblíbenějším. Je totiž velmi důležitý a nikdy nevíte, kdy tyto znalosti využijete. Těšit se můžete na přednášku, praktické ukázky ale také podrobný manuál, který si s sebou budete moci vzít domů a který popisuje co dělat v nejběžnějších situacích (například pokud dítě něco vdechlo, popálilo se a podobně). Seminářem vás provede dětská lékařka MUDr. Michala Knězková. Pokud chcete být připraveny na nešťastné situace (které se vám snad vyhnou obloukem, ale co kdyby,…), určitě se přihlaste. Povíme vám, co všechno se naučíte.

KDY A KDE?

1. prosince od 10 do 12 hodin v cukrárně Ollies, Výstavní 2968/108, Ostrava - Vítkovice

VŠE O BEZPEČNOSTI NOVOROZENCE

Čekáte své první miminko a chcete získat všechny podstatné informace od dětské lékařky za dvě hodiny při příjemném posezení? Je věnovaný všem, kteří se zajímají o bezpečnost, zdravý vývoj a první pomoc těm úplně nejmenších.

CO SE DOZVÍTE?

  • Jak připravit domácnost na příchod miminka.
  • Co očekávat po příchodu z porodnice.
  • Čím vybavit domácí lékarničku.
  • Jak vypadá systém péče o nejmenší v rámci pravidelných kontrol u dětského lékaře.
  • Ukážeme si, jak funguje monitor dechu – zda se vyplatí pořídit nebo ne a co dělat, když nedejbože zahouká.
  • Monitor dechu si budete moci přímo na místě vyzkoušet.
  • Dozvíte se, jak podat první pomoc těm úplně nejmenším v případě dušení, otrav, pádů až po kardiopulmonální resuscitaci.
  • Na závěr bude prostor i na vaše dotazy spojené s příchodem miminka do rodiny.
Akce je vhodná pro těhulky i čerstvé maminky (doporučujeme cca do 3 měsíců věku dítěte). Účast s nejmenšími miminky je tedy samozřejmě povolena.

KDY A KDE?

1. prosince od 13 do 15 hodin v cukrárně Ollies, Výstavní 2968/108, Ostrava - Vítkovice

JAK SE PŘIHLÁSIT?

Přihlásit se můžete přes kontaktní formulář na konci článku nebo přes e-mail. Nezapomeňte připsat, o jaký seminář máte zájem. Semináře jsou zpoplatněny částkou 200 Kč. Všechny materiály (manuál na doma, certifikát, dárečky) jsou již v ceně. [contact-form-7 id="11695" title="Přihláška - seminář"]