Seminář - Harmonický rozvoj dítěte z pohledu Montessori

Seminář - Harmonický rozvoj dítěte z pohledu Montessori>
Pod pojmem Montessori se skrývá metoda založená na přirozeném a celistvém vývoji každého dítěte. První tři roky života dítěte jsou základnou pro jeho veškerý další vývoj. Na semináři probereme, jak tvořit pocit bezpečí, jak objevit, co dítě právě potřebuje a jak mu to nabídnout. logo cesta s montessori (1)Dozvíte se, kdy a co už můžeme "dovolit" malému (velkému) dítěti. Podle složení a zájmu maminek se budeme věnovat především tomu, co je pro ně konkrétně aktuální, jako například náš čas a čas našich dětí, komunikace, senzitivní období, hračky, trest, pochvala a odměna, volnost, hranice a zodpovědnost.

Kdy a kde?

22. června od 10:30 do 12:30 hodin ve Studiu pohybu, Lublaňská 57, Praha 2 (zastávka I. P. Pavlova). Přijít můžete i s dětmi.

Jak se přihlásit? 

Své místo si můžete rezervovat na http://cestasmontessori.isportsystem.cz/ Stačí si v kalendáři vybrat termín 22. června a následovat instrukce. Seminář je zpoplatněn částkou 100 Kč. Na e-mail vám poté pošleme bližší instrukce. Seminář povede pod záštitou komunitního webu ProMaminky.cz montessori lektorka a průvodkyně rodiny Monika Němcová z www.cestasmontessori.cz IMG_2481