Recenze - Veselý batůžek SkipHop

Recenze - Veselý batůžek SkipHop>
Také už vás nebaví mít přeplněný batoh nebo tašku a nosit dítěti na výlet a na procházky všechny jeho věci včetně hraček? Batůžek Skip Hop je ideální řešení. Dítě určitě ocení milý design batůžku ve tvaru jeho oblíbeného zvířete. Na výběr je například pejsek, liška, zebra nebo opice a každý z nich je do detailu propracován. Pejsek je tyrkysovo zelený, doladěný oranžovou. Má černé oči a roztomilý oranžový čumáček. Pěkný detail potom tvoří lesklé koženkové uši a přívěsky ve tvaru kostiček na zipech u kapes. Co se týče úložných prostor batůžek se skládá ze dvou kapes - jedna hlavní velká a jedna menší na přední části batůžku. Po straně je ještě kapsička se síťkou na lahev. [embed]https://youtu.be/ZqmsQr-mCMA[/embed]

Názor matky (Bára, 28 let):

Líbí se mi pestrý výběr designu. Každý si může vybrat své oblíbené zvířátko. Pro nás byla jasná volba pejsek, protože doma jednoho máme. Jsem ráda, že se moje holčička začíná učit odpovědnosti a balí si na cesty svůj batůžek, i když zatím ji moc nebaví ho nosit. Proto oceňuji především to, že se popruhy dají uvolnit natolik, že mohu batůžek na zádech nosit sama. Vzhledem k ceně batůžku bych ocenila propracovanější ramenní popruhy, ale velmi oceňuji omyvatelný materiál v hlavní kapse.

Názor dítěte (Natálie, 1,5 roku):

Máma nikdy přesně neví, co mi má zabalit! Takže jsem ráda, že mi konečně koupila můj vlastní batůžek, který si zabalím podle svých představ. Někdy to ovšem trošku přeženu a vezmu toho víc, než sama unesu, máma mi naštěstí batůžek může vzít sama. Jsem sice ještě malá a batůžek mám přes celá záda, ale alespoň si na jeho nošení začínám zvykat a časem až do něj dorostu, budu ho hrdě nosit na všech procházkách a výletech. Batůžky Skip Hop můžete sehnat ZDE.