Recenze - Kosmetika Johnson's Baby

Recenze - Kosmetika Johnson's Baby>

Úžasná medová řada značky JOHNSON’S® Baby.

Zkouším na Leontýnce koupel, tekuté mýdlo a vlhčené ubrousky. Při prvním použití mě nejprve zaujala vůně. Nevím, jestli to je plus nebo mínus, ale tahle řada tak nádherně voní. Ani ne tak těžce a sladce medově, ale tak jako čerstvý parfém.

JOHNSON´S® Baby koupel Pure Protect 500ml

85333-3574661172491Tahle koupel je zároveň i mycí gel, takže někdy použijeme jen do vody jako pěnu a někdy na umývání. Pění velmi jemně, takže se člověk nemusí bát, i při větším množství, extra napěněné vany.

Používáme druhý týden a zatím bez nějaké reakce, takže za nás krásně voňavá záležitost. Originální popis: JOHNSON’S® Baby PURE PROTECT ™ koupel a mycí gel je speciálně vyvinuta k účinnému smytí nečistot a bakterií, zatímco zůstává šetrná k jemné dětské pokožce. Naše unikátní složení NO MORE TEARS® – “Už ani slzu” je obohaceno o kombinaci přírodních látek včetně extraktu ze zeleného čaje a medu.

Najdete ZDE.

rsz_picmonkey_collage111 (1)

JOHNSON´S® Baby PURE PROTECT tekuté mýdlo 300ml

88545-3574661230986Tekuté mýdlo má úplně stejnou vůni jako koupel – úžasnou. Složením je trošku lehčí než například hutný SebaMed. Myje krásně, jemně pění a když s ním Leontýnce umyji i vlásky, nádherně pak voní. Když jí nosím na ruce pořád k ní čichám :-D. A jak slibují – neštípe v očičkách. A co oceňuji jako nejlepší – pumpičkové balení, které záměrně vyhledávám pokud si mohu vybrat, kvůli tomu, že jednou rukou držím malou ve vodě a druhou jí omývám. Originální popis: Johnson´s® Baby PURE PROTECT™ tekuté mýdlo je speciálně vyvinuto k účinnému smytí nečistot a bakterií, zatímco zůstává šetrné k jemné dětské pokožce. Unikátní složení NO MORE TEARS® – “Už ani slzu” je obohaceno o kombinaci přírodních látek včetně extraktu ze zeleného čaje a medu.

Najdete ZDE.

JOHNSON´S® Baby wipes PURE PROTECT 25ks

88668-3574661234397Budu se opakovat – vlhčené ubrousky voní úplně stejně krásně. Tady je ale důležitější spíše schopnost umývat. Ubrousky jsou, ze všech možných značek které jsem vyzkoušela, tak středně vlhké. (Např. značka Happy je vyloženě mokrá). Lze použít i na ruce a obličej – dokonce k očím, nejen na prdelku vašeho zlatíčka. Balení 25 ks patří mezi ty menší, takže doporučuji spíše jako cestovní (už tou svou možností použití i na obličej). Cena díky obsahu dětského mléka a opravdu luxusního složení je na menší balení poněkud vyšší, ale odměnou vám bude opět ta zmiňovaná vůně a všestranné použití. Originální popis: JOHNSON’S® Baby PURE PROTECT™ vlhčené ubrousky obsahují naše unikátní zvláčňující mléko se složením NO MORE TEARS® – “Už ani slzu” a jsou obohacené o kombinaci přírodních ingrediencí obsahující výtažky ze zeleného čaje a medu. Ideální pro každodenní použití. Jsou natolik jemné, že mohou být použity na celé tělo, dokonce i kolem očí, proto si můžete být jisti, že posposkytujete pokožce Vašeho děťátka tu nejlepší péči.

Najdete ZDE.

20160229_FBppc_1200x628_johnsons_cz