Recenze - Batůžek SkipHop

Recenze - Batůžek SkipHop>
Příběh newyorské značky Skip Hop začal, jak to tak často bývá, narozením miminka. V roce 2003 čerství rodiče Michael a Ellen Diamant zjistili, že přebalovací taška, kterou měli, nesplňuje jejich nároky a Ellen tak navrhla vlastní funkční tašku. Dnes kromě přebalovacích tašek nabízejí cestovní a jídelní pomůcky, hračky ale i oblečení. Oblibu si značka získala i mezi celebritami, baťůžek pořídili svým ratolestem například Halle Berry, Madonna, Denise Richards, Naomi Watts či Matthew McConaughey. A jak se líbil nám? 

Zvířátkový baťůžek

Baťůžek je k dostání ve dvou velikostech – mini s bezpečnostním páskem pro děti od 1 roku (kočička nebo dinosaurus) a větší pro děti od tří let. I když jsou synovi čerstvě dva roky, na testování jsme si vybrali větší baťůžek. Rozměry udávané výrobcem jsou: šířka 28 cm, výška 30 cm, hloubka 13 cm. Baťůžek má uvnitř jeden hlavní úložný prostor se štítkem na podepsání. Vepředu má baťůžek větší kapsu, která má vevnitř ještě síťovanou kapsičku na pastelky. Po straně má baťůžek kapsu na pití. Popruhy jsou nastavitelné a na zádech je ucho na přenášení. Baťůžek je vyroben z polyesteru a je tak lehký. batuzek skiphop

Zebra nebo pejsek? (Naše zkušenost)

Bylo těžké si vybrat z tolika krásných zvířátek, ale nakonec jsme se rozhodli pro zebru. Oproti obrázku nemá boční kapsička na pití oranžový proužek. Musím říct, že ač je baťůžek určen pro děti od tří let, jsem ráda, že jsme si vybrali tento. Mini varianta by nám totiž na naše nezbytnosti určitě nestačila. Do většího se nám pohodlně vejde svačina, pití, oblíbená hračka, oblečení i knížka. Baťůžek se synovi moc líbil. Nejvíc ho asi zaujala hříva zebry a cvočky (nozdry) na přední kapse.

Vymazlený design (Plusy)

V čem se liší tento baťůžek od kolegů z jiných značek, je jednoznačně design. Ve Skip Hop si pohráli i s detaily (nozdry, hříva, zip je opatřen zeleným lístkem, ale například i to, že oranžová barva z přední kapsičky se opakuje na popruzích, poutku i v celém vnitřku baťůžku). Je skvělé, že baťůžek je k dostání v mnoha variantách, takže si můžete vybrat zvířátko domácí i exotické, nebo si rovnou pořídit celou ZOO :-)

Pozor, nejdu vidět!  (Mínusy)

Jediné co mi na baťůžku chybí, jsou reflexní prvky. Samozřejmě vím, že zvířátka je nemívají, ale na baťůžku bych jako maminka tento bezpečnostní prvek uvítala.

Suma sumárum

Upřímně musím říct, že jsem moc ráda, že Ellen nebyla před lety spokojená s přebalovací taškou, jinak by možná tato značka ani nevznikla. A to by byla velká škoda. Mohu ji doporučit všem maminkám :-)

V nabídce najdete tyto batůžky:

SKIP HOP Zoo Batůžek - Tučňák (klik) SH2102-00-879674001626 SKIP HOP Zoo Batůžek - Liška (klik) SH2102-08-879674005334 SKIP HOP Zoo Batůžek - Opička (klik) SH2102-03-879674001848 SKIP HOP Zoo Batůžek - Pejsek (klik) SH2102-01-879674001633 SKIP HOP Zoo Batůžek - Zebra (klik) SH2102-06-879674002326