První zkušenosti maminek s fermentovaným mlékem Hami

První zkušenosti maminek s fermentovaným mlékem Hami>
Jedna reálná zkušenost vám řekne více, než stovky obecných textů. Proto vám přinášíme skutečné hodnocení maminek, které nové mléko se svými dětmi vyzkoušely.

V čem je nové mléko jiné?

V první řadě je třeba říct, že jsou nová kojenecká mléka Hami receptem na spokojená bříška. Proč? Nejednou se totiž stane, že dítě má s bříškem problémy, trápí ho prdíky, a tak je nespokojené. A problém je třeba začít řešit. Společnost Hami se proto zaměřila právě na tento problém. A aby vzniklo mléko, které dětem uleví, museli se zamyslet nad tím, co dělat jinak. Fermentace potravin však není žádná novinka. Zapojit tento proces do výroby kojeneckého mléka tak byla jen otázka času. Hami 6+ je tedy prvním fermentovaným kojeneckým mlékem. Nové patentované složení vychází z kombinace procesu fermentace Lactofidus a vlákniny GOS/FOS s potřebnými živinami, které zajistí správný růst a vývoj dítěte - sem patří omega 3, železo, vápník a vitamín D.

Co znamená fermentované mléko?

Ve zjednodušené formě je fermentace potravin to, co z nich dělá lépe stravitelné, chutnější a vyváženější potraviny. Je to technologický proces zpracování potravin, obecně se tomu říká také kvašení nebo zrání. Mléčné fermentované potraviny, které prošly přirozeným procesem, obsahují bakterie živící se cukrem, který je přítomný v mléku. A to tvoří kyselinu mléčnou. Tento proces chrání potraviny a vytváří prospěšné enzymy, B-vitamíny, omega 3 mastné kyseliny. Fermentované potraviny jsou dobré pro zdravé zažívání.

Co na mléko říkají maminky?

Klára Foudová pro Klub maminek

Ambasadorka Klára se svým synem Míšou už mléko poctivě zkouší. Co na něj zatím říkají? "Musím říct, že když jsem mléko poprvé ochutnala, přišlo mi něčím povědomé, známé. To "něco" byla příjemná jogurtová chuť. Sama mám jogurty, hlavně ty ovocné, velmi ráda. A to byla přesně ta chuť, která mě zaujala."  Mléko tedy nemá žádnou pachuť, takže je v porovnání s jinými mléky oblíbené.

Veronika Závodná z Klubu maminek

Veronika a její 10 měsíční dcerka Eliška testuje nové mléka Hami a z její recenze je jasné, že je spokojená. Kromě chuti vyzvedla i přípravu. "Mléko jsme připravovali podle pokynů. Prášek se rychle rozpustil a nehrudkoval."  Kámen ze srdce jí spadnul při prvním krmení. Dcerka ji příjemně překvapila a s novou chutí neměla žádné problémy.

Kamila Ligasová z Klubu maminek

I Kamila se připojila ke spokojeným maminkám, které měly možnost mléko ochutnat. Jako velkou výhodu vidí přípravu mléka. "Balení je luxusní, nemusíte kupovat speciální dózu nebo se piplat se sáčkem - to je velké plus. Co mě ale nadchlo bylo přesně popsané dávkování (jak se říká, jako pro blbce). Co mi velmi vyhovuje - 90 ml - 3 odměrky, 180 ml - 6 odměrek... zdá se to jako banalita, ale nebývá to všude a člověk hlavně ze začátku bojuje, kolik čeho, kdy a kolikrát. U tohoto mléka je to úplně jednoduché i s doporučením, kolik by toho dítě mělo v určitém věku vypít. Velká spokojenost." 

Jaké jsou plusy fermentovaného mléka Hami?

  • Větší dóza - 800 g.
  • Uzaviratelná nádoba, ve které můžete uschovat dávkovač.
  • Příjemná "jogurtová" chuť.
  • Popsané dávkování - jasně a stručně.
Více recenzí od maminek na nové mléko Hami najdete ZDE. 

K nákupu Hami nyní získáte dětský cestovní kufřík

V návaznosti na nové mléka Hami bychom vás chtěli upozornit na akci, která se vám určitě bude líbit! Cestování se stalo součástí našeho života. Cestujeme denně, už jen cesta do školky může být dobrodružství, že? Abyste na takové cesty byly vždy připraveni, nabízíme vám k vašemu nákupu originální cestovní kufřík pro malé dobrodruhy. Vybere si každý - kluci i holky.

Jak kufřík vypadá?

Kufřík je praktický, na kolečkách. Klidně ho můžete vzít jako příruční zavazadlo i do letadla - jeho rozměry jsou 39 * 29 * 11 cm.

Více o akci najdete zde >>

https://youtu.be/4f4Xw1PiORw * Akce platí do rozdání zásob a nevztahuje se na počáteční mléčnou výživu.