Proč jsou dřevěné hračky nadčasové a jaké jsou oblíbené?

Proč jsou dřevěné hračky nadčasové a jaké jsou oblíbené?>
Dřevěné hračky se stále drží na předních příčkách oblíbenosti a to jak o dětí, tak u rodičů. Není divu! Dokonce i vědci přišli na to, že držet v ruce hračku vyrobenou ze dřeva má pro dítě pozitivní psychologický účinek. Pojďte se s námi podívat na 7 hlavních výhod, které vám dřevěné hračky přínáší!

Výhody dřevěných hraček

  • Jsou vyrobeny z přírodního materiálu a nezatěžují životní prostředí.
  • Dají se recyklovat.
  • Děti vzdělávají, podporují jejich fantazii a kreativitu.
  • Jsou velmi bezpečné, nemají ostré hrany a kovové části.
  • Při jejich výrobě se nepoužívají toxická barviva. Na to je dobré myslet zejména u nejmenších dětí, které si hračky dávají do úst.
  • Dřevo dlouho vydrží. Proto se dřevěné hračky nelámou, nepoškrábou ani nijak neponičí. Jsou zkrátka nejodolnější.
  • A hlavně - jsou vhodné v každém věku!

Hračky pro každého

Dřevěné hračky jsou vhodné pro děti v každém věku. V nabídce dnes najdete nepřeberné množství. Od dřevěných kostek a stavebnic, přes tahací hračky až po interaktivní dřevěné stolky či kuchyňky. Stavebnice a kostky stimulují myšlení, interaktivní stolky zase představivost a fantazii. Pro nejmenší se hodí různé závěsné hračky, kousátka či kroužky na ruce. Větší děti se skvěle zabaví s tahacími hračkami. Potom přichází na řadu hra s interaktivními pulty. A abyste v záplavě dřevených hraček netápali, vybrali jsme pro vás TOP 5 hraček pro holky i kluky.

Čím potěšíte holčičky?

ProHolky

1.BINO Dětský vařič s příslušenstvím (KLIK) 2.PLAN TOYS Opičí bowling (KLIK) 3.  Vilac - Dětský obchod modrý (KLIK) 4. BINO Domeček pro panenky, 26 dílů (KLIK) 5. Plan Toys - Sada zeleniny (KLIK)

Čím uspějete u chlapečků?

ProKluky

1.PLAN TOYS Kuličková dráha "Deluxe" (KLIK) 2.BOIKIDO dřevěná Stavebnice Autíčko s nářadím (KLIK) 3. Woody Dřevěný pracovní ponk (KLIK) 4. Woody Vláčkodráha s mostem a nádražím (KLIK) 5. Bigjigs Dřevěný motorický vozík Koník (KLIK)

Snímek obrazovky 2016-10-11 v 14.41.17