Přijďte se vzdělávat i bavit na květnové semináře pro maminky

Přijďte se vzdělávat i bavit na květnové semináře pro maminky>
Květen bude plný zajímavých akcí pro maminky. Připravili jsme pro vás 8 skvělých seminářů na různá témata. Ale pozor - ani tatínci a babičky nepřijdou zkrátka. Celý přehled květnových seminářů najdete v tomto článku, včetně všech důležitých informací :-) Přihlašovat se můžete na seminar@feedo.cz, nebo pomocí kontaktního formuláře na konci článku. Jen pozor - kapacita seminářů je omezena na 20 maminek a rozhoduje pořadí přihlášení.

První pomoc dítěti - OBSAZENO

Seminář „První pomoc dítěti“ patří k nejoblíbenějším. Proto ho ve spolupráci s dětskou lékařkou Michalou Knězkovou pořádáme v Praze každý měsíc. Těšit se můžete na přednášku, praktické ukázky ale také podrobný manuál, který si s sebou budete moci vzít domů a který popisuje, co dělat v nejběžnějších situacích (například pokud dítě něco vdechlo, popálilo se a podobně). Účast je omezena na 15 maminek, takže je seminář vždy velmi příjemný a osobní. Na závěr je prostor i pro všechny dotazy. Kdy? 2. května od 9 do 11 hodin. Kde? V kavárně Carpe Diem, Jičínská 4, Praha 3. Jelikož s sebou můžete vzít i své děti, bude se vám líbit, že je kavárna vybavena také dětským koutkem. Za kolik? Tento seminář je zpoplatněn částkou 200 Kč. V ceně jsou všechny poskytnuté materiály - manuál, který si odnesete domů i certifikát o absolvování.

Více o semináři se dozvíte zde - https://blog.feedo.cz/seminar-prvni-pomoc-diteti-pro-maminky/

První pomoc dítěti pro tatínky

Seminář, který vznikl na přání maminek pro všechny tatínky. Neváhejte, oznamte to doma a i svého tatínka za námi pošlete. Minulý termín měl velký úspěch a sami jsme byli překvapení, jak se tyto semináře liší od těch "dámských". Je znát, že se blíží dovolenkový sezóna a tak často přišla na řadu témata jako například co dělat, pokud dítě spadne z výšky, jak řešit, když sní něco závadného v přírodě a podobně.

Kdy? 3. května od 18 do 20 hodin. Kde? V kavárně Carpe Diem, Jičínská 4, Praha 3. Za kolik? Tento seminář je zpoplatněn částkou 300 Kč. V ceně jsou všechny poskytnuté materiály - manuál, který si odnesete domů i certifikát o absolvování.

Seminář s nutriční specialistkou a Nestlé

Nutriční specialistka vám poradí, jak začít se zaváděním dětských příkrmů. V druhé části čeká vás i vaše zlatíčka ochutnávka kaší Neslé. Těšit se můžete také na pohodovou atmosféru, dětský koutek s hlídáním, občerstvení i dárečky od Nestlé a Feedo.cz. Kdy? 12. května od 9 do 11 hodin Kde? V sídle Nestlé, Mezi Vodami, Praha 4. Za kolik? Tento seminář jsme pro vás připravili zdarma.

Bezpečnost a zdravý vývoj novorozence

Seminář určený speciálně pro těhotné a nejčerstvější maminky. Společně s doktorkou Michalou Knězkovou se dozvíte, co všechno je potřeba pro miminko připravit, jak probíhá vyšetřování u pediatra, jaké je schéma očkování, jak vybrat monitor dechu, co dělat, když se miminko nedejbože začne dusit a spoustu dalších, velmi zajímavých informací. Kdy? 16. května od 9 do 11 hodin. Kde? V kavárně Carpe Diem, Jičínská 4, Praha 3. Za kolik? Tento seminář je zpoplatněn částkou 200 Kč. V ceně jsou všechny poskytnuté materiály - manuál, který si odnesete domů i certifikát o absolvování.

Více informací o tomto semináři se můžete dočíst zde - https://blog.feedo.cz/seminar-jak-se-pripravit-na-prichod-miminka/

Snídaně s Biodermou - o sluneční ochraně a letní péči o pokožku

Protože se blíží léto, je nejvyšší čas zaměřit se na správnou ochranu dětské pokožky. Proto jsme pro vás ve spolupráci s Biodermou připravili snídani, na které se dozvíte, jak o dětskou (ale i dospělou) pokožku správně pečovat, na co dát pozor, čemu se vyvarovat, jak vlastně sluneční paprsky na kůži působí a také podle čeho vybírat opalovací přípravky. Těšit se také můžete na spoustu dobrot, skvělou paní přednášející, dárečky, které se vám budou hodit i bezvadnou atmosféru. Na tento seminář můžete dorazit i s vašimi dětmi, pro které je na místě zajištěno hlídání.

Jaké byly reakce maminek minulý rok?

Seminář byl moc prima, byla jsem poprvé a moc mile překvapena atmosférou a průběhem. - Petra Š. Seminář byl moc fajn a poučný, připomínky snad nemám žádné,vše bylo super :-) Velmi oceňuji,že ačkoliv se jednalo prakticky o prezentaci jediné značky,nezaznamenala jsem žádný tlak na to si výrobky zakoupit,což bývá u podobných akcí bohužel dost častý fenomén. - Tereza H. Seminář o opalování byl velmi přínosný. Neustále teď rodinu poučuji o rizicích opalování a jak je nutné se mazat :-) Velice oceňuji možnost hlídání dětí. Děkuji za uspořádání! - Lucie J. Kdy? Protože je kapacita omezena a zájem v loňském roce byl obrovský, připravili jsme pro vás hned dva termíny, a to 18. května od 9 do 11 hodin a 25. května od 9 do 11 hodin. Kde? Tento seminář se koná v příjemné pracovně Žen,s.r.o., kde se budete cítit jako doma :-) Pracovna se nachází přímo na Karlínském náměstí v Praze. Za kolik? I tento seminář jsme pro vás připravili zdarma.

První pomoc dítěti pro babičky

A je tu další seminář na přání - tentokrát je určen speciálně pro babičky. Téma tohoto semináře kopíruje ten pro maminky, ale přeci jen je vždycky jiný :-) Pokud tedy své mamince nebo tchýni svěřujete malého drobečka, určitě neváhejte a místo na semináři jí zajistěte! Kdy? 23. května od 9 do 11 hodin. Kde? V kavárně Carpe Diem, Jičínská 4, Praha 3. Za kolik? Tento seminář je zpoplatněn částkou 200 Kč. V ceně jsou všechny poskytnuté materiály - manuál, který si můžete odnést domů i certifikát o absolvování.

Jak můžeme výběrem výživy ovlivnit odolnost a zdraví našich dětí

Téma tohoto semináře mluví asi samo za sebe. Dozvíte se, jak můžete již v začátcích ovlivnit celoživotní zdraví a odolnost svého dítěte. Tímto seminářem vás provede prof. RNDr. Jan Krejsek, CSc., přednosta Ústavu klinické imunologie a alergologie. Kdy? 23. května od 9 do 11 hodin Kde? V příjemném prostředí pracovny Žen,s.r.o., kde bude zajištěno i hlídání pro vaše nejmenší. Za kolik? Tento seminář je pro vás zdarma! A to je v květnu vše! Doufáme, že se vám témata líbila a budeme se těšit, že se uvidíme :-) Přihlašovat se můžete přes kontaktní formulář nebo přímo na e-mail seminar@feedo.cz. Nezapomeňte uvést, o který z nich máte zájem - je samozřejmě možné se přihlásit i na více akcí. [contact-form-7 id="11695" title="Přihláška - seminář"]