Plenky Happy – z lásky k děťátku

Plenky Happy – z lásky k děťátku>
Plenky Bella Happy zná každá maminka. A právě zkušenosti maminek vedly ke vzniku dvou nových konstrukčních systémů, které se plně přizpůsobují vývojové fázi vašeho děťátka. Prvních pár měsíců, kdy je pro vaše miminko nejpodstatnější plenka, která mu umožní co nejpohodlnější spánek, jistě oceníte například indikátor vlhkosti, který vám napoví, kdy je ten správný čas na výměnu plenky nebo výřez pro hojicí se pupík. V této vývojové fázi je u plenek velice důležitý použitý hedvábně jemný materiál a tekutinu extra rychle pohlcující systém Premium Dry, udržující zadeček v suchu. Pohybově aktivnější děti v batolecím věku potřebují hlavně plenku, která je v jejich průzkumných výpravách nebude omezovat, udrží uvnitř, co tam má zůstat a zároveň zaručí maximální odizolovaní tekutiny od jemné pokožky děťátka. A důvodů, proč plenky Happy patří u rodičů mezi nejpopulárnější je daleko víc.
  • Věděli jste například, že extrakt ze zeleného čaje obsažený v savém jádře plenek Happy, který působí protizánětlivě, zabraňuje tvorbě bakterií a navíc neutralizuje zápach, je jako jeden z mála na našem trhu přírodního původu?
  •  Věděli jste, že nadstandartní prodyšnost plenek Happy zajišťuje speciální konstrukční systém Air Flow, který umožňuje dostatečný přístup čerstvého vzduchu k pokožce a chrání ji před podrážděním?
  •  Nebo že jedním z důvodů perfektní přizpůsobivosti plenek tělíčku dětí je speciálně anatomicky tvarované adsorbční jádro, díky kterému se miminko může i s plenkou pohodlně hýbat?
U některých plenek se setkáte s problémem rozvodu tekutiny v absorpčním jádru. Ne tak u plenek Happy, kde systémy Quick Dry a Premium Dry rozvádějí pomocí speciální netkané textilie tekutinu po celé jeho délce – a tím zvětšuje jeho kapacitu. Samozřejmostí jsou opakovaně použitelné suché zipy, které díky své elastičnosti zajišťují pohodlí pohybu miminku a komfortní manipulaci s plenkou rodičům. Pokud jste ještě nové plenky Happy nevyzkoušeli, určitě je zkuste a najděte si svůj důvod, proč spojit první měsíce a roky svého děťátka právě se značkou Bella Baby Happy.