Pampers Pure: Jak je hodnotí Tereza Fajksová?

Pampers Pure: Jak je hodnotí Tereza Fajksová?>
O plenkách a vlhčených ubrouskách Pampers Pure jsme již psali a přinesli jsme vám shrnutí testování několika maminek. Hodnocení bylo převážné pozitivní a maminky si je velmi pochvalovaly. Nyní jsme, k probíhající akci Pampers Pure na Feedo.cz, vyzpovídali i modelku, Miss Earth 2012 a novopečenou maminku Terezu Fajksovou.

Pojďme se tedy na rozhovor podívat zblízka.

Proč jste si jako první plenky pro svou dceru vybrala právě Pampers?

Pampers jsem znala ještě když jsem nebyla matkou. Na základě referencí mých kamarádek, které již děti mají a používají právě tuto značku, jsem se rozhodla jim dát šanci. A nezklamaly.

Jakou řadu plenek Pampers jste měla možnost vyzkoušet?

Používáme Pampers Pure, což by měly být eco friendly a nám moc vyhovují. Připadají mi vzdušné, přírodní, mají krásný design, a hlavně malá se mi po nich neopruzuje, což byl jeden z hlavních aspektů mého výběru.

Co na nich oceňujete?

Krom věcí, které jsem již řekla do odpovědi na druhou otázku, bych sem ještě určitě zařadila jednoduchost použití, a co nejvíce miluju, je žluto-modrý proužek, který ukazuje “vykonanou potřebu”.  

Jak byste, spolu s Lilien, ohodnotila jejich kvalitu a provedení?

Kvalita a provedení jsou velmi profesionální.

Používáte vlhčené ubrousky, pokud ano - jaké?

Používám jich více. Něco dostanu, něco si koupím. Zatím mi asi opět nejvíce vyhovují Pampers Pure. Připadá mi, že je tam spousta vody bez chemie. Umývám jimi vše. Od pusinky až po nožičky. U ostatních jen zadeček, buď totiž pění nebo se trhají. Což je tedy má zkušenost.

V roce 2012 jste vyhrála Miss Earth – je pro Vás důležitý dopad na naši planetu, případně děláte pro ni něco i v roli maminky?

Stále se snažím samozřejmě. Teď momentálně nemůžu uklízet pláže a sázet stromy, ale vybírám si stále ekologické produkty šetrné na ŽP + ty věci, které dělám stále dokola, jako je například recyklace.

Využívá někdo z Vašeho blízkého okolí produkty Pampers?

Ano, jak jsem již avizovala, mé kamarádky - maminky, a dokonce je dostávám od přátel jako dárek pro miminko.

Akce na Feedo.cz

Od začátku června probíhá akce na Feedo.cz ve spolupráci s Pampers Pure. Až do 30.6. ke každému balení Pampers Pure zákazník obdrží balení ubrousků Pampers AQUA Pure zdarma. Tak neváhejte a objednávejte, dokud akce ještě běží.:)