Objevte kouzlo měkkých plyšáčků od Nattou

Objevte kouzlo měkkých plyšáčků od Nattou>
Pomalu přemýšlíte nad dárky a chtěli byste svým nejmenším pořídit měkkou plyšovou hračku, hrací deku, chrastítko nebo kolotoč nad postýlku? Sáhnout můžete po belgické značce Nattou, která se zakládá na 3 pilířích - kvalitě, bezpečnosti a měkkosti :)  Jeden z plyšáčku této roztomilé značky se může snadno stát oblíbenou hrčkou vašeho nejmenšího a to jak ve dne, tak v noci. Bude tak při všech jeho objevech a krocích. Ať už sáhnete po tradičním plyšovém medvídkovi, nebo po (o něco méně tradičním) nosorožci, hračky mají vždy jedno společné - měkkost a roztomilost. nattou

Pro nejmenší

nattou 2Designéři, kteří hračky Nattou navrhují, mají dlouholeté zkušenosti právě s produkty pro děti. Specializují se zejména na nejmenší děti a batolata. Díky úzké specializaci a odbornosti dokáží potřeby a fantazii dětí zhmotnit do krásných hraček. Vždyť to posuďte sami - jasné kontrasty, barevné vzory a materiál, který je na dotek krásně měkký a jemný.

Kvalita - bezpečnost - měkkost

3 základní pilíře, na kterých si společnost zakládá, ji provází už od roku 1988. Od počátku pečlivě vybírají vysoce odolné materiály, samozřejmě v souladu s evropskými normami bezpečnosti a kvality. Jejich kolekce se neustále rozšiřuje o nové produkty. Dnes jsou jejich výrobky k dostání v 35 zemích.

Líbí se vám?

Mrkněte se na širokou nabídku plyšáků, muchláčků, dětských deček i hudebních kolotočů. Nabídku najdete ZDE.