Objevte jedinečná pokračovací mléka, stejně jako maminka Jana  

Objevte jedinečná pokračovací mléka, stejně jako maminka Jana   >
„Potřebovala jsem vybrat kojenecké mléko, ale vůbec jsem nevěděla jak. Nabídka je široká a já se nevyznám ani ve složení, ani v nutričních hodnotách,“ říká Jana hned na úvod. Ať už pomalu končíte s kojením nebo vaše dítě dorůstá do věku, kdy by bylo vhodné opustit počáteční kojenecké mléko, začnete se rozhlížet po mléku pokračovacím. Sáhnout totiž po plnotučném mléku kravském není minimálně do jednoho roku věku dítěte vhodné, obsahuje například nižší obsah železa a vitamínu D, než vaše dítě v tomto věku potřebuje. „Rozhodující pro mě byla bio kvalita a fakt, že výrobce nepoužívá palmový olej.“  Složením jsou kojenecká mléka hodně podobná. Musí být vhodná pro dětskou konzumaci, byť složení pokračovacích mlék není tak přísně regulováno jako u mlék počátečních. Ale přesto se rozdíly najdou a většinou jsou pro maminky rozhodující. Mléka Babybio se vyrábí ve Francii z kravského mléka z francouzských ekologických farem, kde se kravičky pasou na kontrolované půdě a nejsou jim podávána antibiotika. Zároveň výrobce nepoužívá pro výrobu žádných produktů (kojeneckých mlék ani příkrmů) palmový olej. A co přidané rostlinné oleje? Jsou vždy v bio kvalitě a za studena lisované, tudíž při jejich zpracování nedochází ke vzniku látek škodlivých pro lidský organismus. babybio optima 2„Kdyby mi kamarádka o Babybio neřekla, vůbec bych nevěděla, že se takové mléko vyrábí,“ říká maminka Jana, jejíž syn Cyrílek již několik týdnů spokojeně popíjí mlíčko Babybio Optima 2. To nás trochu překvapilo, protože jsme mysleli, že už mlíčka Babybio maminky znají. Pojďme se tedy podívat na pár dalších výhod, které hrají při výběru důležitou roli. Většina výrobců přidává do kojeneckých mlék prebiotika, která jednoduše řečeno fungují jako potrava pro probiotika – živé kultury působící pozitivně na bakteriální osídlení střev. V mlékách Babybio jsou probiotika Bifidus BL, tedy právě živé kultury. babybio croissance „Někde jsem se dočetla, že není vhodné dávat dětem pokračovací kojenecké mléko, protože obsahuje hodně cukru?“ ptá se maminka Jana. Ano, u některých produktů tomu tak skutečně je. Jedná se o vyšší podíl cukru, než je v plnotučném kravském mléku. Průměrně 100 ml plnotučného kravského mléka obsahuje 4,7 g cukru. Například Babybio 3 Croissance, což je naše nejprodávanější mléko pro děti od 10 měsíců, obsahuje 3,9 g cukru na 100 ml.
Feedo tip! Kromě výborných mlíček Babybio, můžete vyzkoušet také širokou škálu lahodných příkrmů v biokvalitě. Ty pro vás otestovala Tereza Salte z blogu TerezaInOslo. Jak chutnaly jejímu malému Williamkovi, si přečtěte >>> ZDE.
Snad nejsilnějším argumentem je reakce našich malých zákazníků, kterým Babybio chutná, nezpůsobuje žádné bolesti bříška a umožňuje jim tak užívat si každý den a spokojeně odpočívat v noci 😊 Vyzkoušejte ho také!

 Vyberte si to pravé Babybio mlíčko přesně pro vás z široké nabídky na >>> Feedo.cz  

https://youtu.be/O3oSI4sLMRM