Nestíháte se upravit? S našimi triky to zvládnete!

Nestíháte se upravit? S našimi triky to zvládnete!>
Která máma to má v dnešní době jednoduché. Točíte se kolem domácích prací a péče o miminko a na vás někdy nezbývá čas. Vyzkoušejte naše triky, které vám ušetří čas a zaručeně zazáříte a trošku se také zregenerujete. 

První pomoc pro vlasy

8997253-79400197139Po náročném dni s děťátkem si o deváté večer leháte do postele, nezvládáte už pomalu ani dýchat, natož si pak umýt vlasy. Tehdy můžete poděkovat za suchý šampon. I já doma jeden mám a když už vážně nestíhám, umí mi opravdu pomoci. Pro odpůrce tohoto způsobu si zaplteťte copy, nebo udělejte jednoduchý culík a do vlasů si dejte čelenku. Okolí si ničeho nevšimne. Mám to stokrát vyzkoušené :)

Ach, ty řasy

Něco jako řasenku vám představovat nebudu. Někdy je však umění nanést ji tak, aby byly řasy dlouhé a zároveň objemné. Zkuste na ně aplikovat řasenku od začátku a mírně s ní pohybujte do stran. Tímto způsobem se vám řasy oddělí a zároveň obalí, takže vypadají dvakrát delší. Pokud nemáe čas na kosmetičku, dobrým pomocníkem jsou také kleštičky na řasy, se kterými také docílíte krásného efektu rychle a jednoduše.

Kosmetické pomůcky

Teď, když jste se staly maminkou, se možná malujete méně. Pokud však stále používáte štětce, nezapomeňte je čistit. I když máte pravděpodobně důležitější věci na práci, stačí tomu věnovat pár minut a čistit je jednou za dva týdny. Vaše pleť vám potom poděkuje.

Vše v jednom

Pokud se ráda malujete hodně, ale nerada hledáte vše, co potřebujete, kupte si vše v jednom. O čem mluvím? Existují produkty, které spojují oční stíny, tvářenku i lesk v jednom. Myslím, že i tento systém dokáže nám, maminkám ušetřit kousek času. Co vy na to?

Stačí základ

3401398335755I když se vám večer už nic nechce, určitě myslete na každodenní čištění pleti. Nemusíte mít doma miliony přípravků. Stačí jen něco na odlíčení, nebo rovnou micerální voda a hydratační krém. Pleti totiž nesvědčí, pokud ji zatěžujeme příliš. Našim babičkám stačila i obyčejná voda. Pokud se tedy přes týden nemalujete, postačí vám jen krém. Další pozitivum? Opět máte další ušetřený čas. Možná máte své vlastní rituály, nebo pomůcky, díky kterým stíháte být krásná kdykoli. Někdy se však stačí jen přesvědčit, že i když na sebe máme občas málo času, protože ho raději věnujeme rodině, určitě se nám to v budoucnu vrátí v podobě důležitých a pozitivních věcí. Alespoň já tomu věřím :-)