Nejlepší dárky pro (EKO) maminky

Nejlepší dárky pro (EKO) maminky>
Blíží se nám krásný svátek. Den matek je vždy skvělou příležitostí, kdy si dopřát něco hezkého. Já budu prožívat první Den matek, který strávím jako maminka a chtěla bych vám poradit, čím eko maniačku a zároveň její díťko určitě potěšíte. 

Eko plenky

382-03-BO-5901435405130Jako fanoušek látkových plenek si myslím, že je to jeden z nejlepších dárků. Dopřát si můžete kvalitní vysokogramážní bavlněné či bambusové plenky, ale také vkládačky či svrchní kalhotky. Pokud nepatříte mezi látkařky a nerada perete, je tu další alternativa. Věděli jste o tom, že jsou na trhu i jednorázové bio plenky, se kterými budete šetrná k pokožce děťátka ale i k životnímu prostředí? No prosím - další skvělý dáreček. Podívejte se třeba na hodnocení plenek NATY >>

Přírodní kosmetika

Nejen přírodní eko maminka si potrpí na kvalitní kosmetiku. Dopřejte si na den matek speciální péči o vlasy, pleť i celé tělo s kosmetikou přímo z přírody. A pro lepší pocit můžete koupit něco přírodního i pro své děťátko. Příkrmy, kosmetika, mlíčka,.. To vše seženete v BIO a EKO kvalitě.

DIY dárečky

Dárečky připravené vlastníma rukama nám často vykouzlí úsměv na tváři víc, než bychom si mohli myslet. Každá eko maminka miluje recyklaci a vše, co je spojené s "udělej si sám..", protože díky tomu recykluje a chrání planetu. Nápady na tyto projekty najdete nejen u nás v kategorii Kreativní tvoření, ale také třeba na Pinterestu. Stačí jen chvilku hledat. No a pokud na DIY nemáte čas, můžete sáhnout po kytičce, čokoládě, zdravé tyčince,.. Nezapomeňte vše dozdobit osobním přáním. Pak bude dárek perfektní. Přeji vám příjemný výběr a hlavně - užijte si SVŮJ den.