Miminka jsou cool!

Miminka jsou cool!>
Přinášíme vám příklady obecných i konkrétních, úžasných dětských schopností, díky kterým se přesvědčíte, že mít doma jedno takové děťátko není zas až taková otrava.

Projevují sílu, zanícení a houževnatost.

Například v situaci, kdy sedí v klíně vašeho kamaráda, který právě přišel na návštěvu. Pouze miminko dokáže jako demonstraci vlastního nesouhlasu popadnout prostírání i s obsahem všech talířů, příborů a sklenic, vší silou ho rozmlátit na zemi a beze slova se vypařit.

Mají sklon k wrestlingu.

Nejen sklon ale i předpoklady. Stráví teprve několik týdnů na tomto světě a už začínají zvědavě zvedat hlavičku, která váží asi tak polovinu celé jejich hmotnosti. Když mají několik měsíců, dokáží jednou rukou vytrhnout hrst vlasů z vaší hlavy nebo dokonce hrudníku.

Profík ve vyplazování jazyka.

I když se ještě neumí pořádně udržet na nohou, jazyk umí vypláznout, jakoby už měl/a 5 let. Stačí mu/jí dát dostatečný příklad. Pokud by se totiž vašemu drobečkovi v této disciplíně samému příliš nedařilo, dopřejte mu soukromé tréninky a doučte ho to. Potom ho už jen vezměte na procházku se svými svobodnými kamarády. Váš tým rozhodně sklidí úspěch!

Uklidňující spánek na vaší hrudi

Vrátíte se domů pozdě, vystresovaný díky věčně nespokojenému šéfovi. Váš maličký je také rozmrzelý a partnerka toho má akorát dost. Všechno je to k ničemu, že? Ne tak docela. Chvilku se s vaším miminkem v tichosti projdete po bytě, lehnete si vedle vaší partnerky a maličký vám usne přímo na hrudi. Díky této malé hromádce příjemného tepla a sladké vůni všechny problémy celého dne vyfouknou kdesi za oknem. Zaposloucháte se do jeho hlubokého dýchání a andělského spánku. Život s sebou přináší mnoho, ale takový okamžik předčí všechno.

Další činnosti, které můžete u svého miminka pozorovat a zaručeně je oceníte:

  •  Žere úplně všechno, co uděláte
  • Poslouchá váš zpěv a líbí se mu / jí to
  • Fandí spolu s vámi vašemu oblíbenému týmu
  • Nikdy si nestěžuje, když ho / ji porazíte v kartách
  • Okusáva si najednou oba palce na nohách