Maminky testovaly měsíčkový krém Weleda

Maminky testovaly měsíčkový krém Weleda>
15 náhodně vybraným maminkám jsme poslali Měsíčkový kojenecký krém, aby ho na svých miláčcích otestovaly. V roce 2015 je tomu 30 let od první výroby tohoto krému. Značky Weleda, je celkově u maminek velmi oblíbená, protože je čistě přírodní. Všechny maminky se s touto značkou už setkaly.

Co by vás mohlo zajímat - o Weledě

Kojenecký krém obsahuje měsíček lékařský v BIO kvalitě. Weleda ho pěstuje ve vlastních zahradách, v podmínkách kontrolovaného ekologického zemědělství. Květy se sbírají ručně, hned po ránu - to proto, že v té době mají nejvyšší možný obsah cenných látek. Ihned po nasbírání jsou květy zpracovány. Weleda nepoužívá minerální oleje získané z ropy ani vepřové či jiné sádlo a nikdy netestuje své výrobky na zvířatech. Základem krému jsou čisté rostlinné oleje, které nezabraňují pokožce volně dýchat. weleda vyrobky Každá surovina prochází přísnou kontrolou a má tzv. lékopisnou kvalitu - kvalitu, předepsanou pro výrobu léčiv. Kosmetika neobsahuje žádné syntetické konzervační látky, syntetická barviva ani parfémy. Všechny přípravky procházejí náročnými  dermatologickými testy, při nichž je kontrolována účinnost a snášenlivost. Testy prokázaly, že měsíčkové přípravky vyhovují vysokým nárokům citlivé pokožky i pokožky postižené atopickým ekzémem.

A co na to maminky?

Odpovědi od maminek byly vlastně úplně stejné. Všechny maminky, které krém vyzkoušely, by ho s klidným srdcem doporučily své kamarádce. Všechny ohodnotily vůni jako příjemnou a  konzistenci jako ideální - krém se dobře vstřebává. Weleda CZ

Co nám o něm řekly?

"Má příjemnou, nevtíravou vůni." "Úžasný krém, skvělá konzistence, příjemná vůně - nedám na něj dopustit."  "Pro novorozence a kojence ideální. Pro batolátka bych doporučila jiný." "Nejlepší krém, co jsem vyzkoušela od této značky. Maximální spokojenost." "Příjemný voňavý krém, určitě ho budeme kupovat i nadále. Značka Weleda je naše oblíbená a rádi ji budeme používat i pro naše miminko :) Děkujeme za zaslání!" "Super!" "Žádný jiný krém mi nesedl tak, jako Weleda."  "Výborná." "Krém je výborný. Krásně voní, hezky se roztírá, stačí malé množství, takže i déle vydrží :-) Také si cením, že je to přírodní produkt! Tento krém určitě doporučuji!" "Celkově jsem se značkou Weleda spokojená. První dcera trpěla na vyrážky, ekzémy a opruzeniny. Po půl roce jsem začala používat Weledu a bylo po problémech. U druhé dcerky ji používáme od narození a problémy neznáme :-)" "Kosmetiku Weleda používám, krém je fajn, jako všechny výrobky :-)" "Byla jsem moc mile překvapena. Můj syn neměl hodně opruzenou prdelku, ale dvou tenkých proužků jsme se nemohli zbavit dlouho. Krém na opruzeniny Weleda pomohl za pár dní! Má příjemnou vůni i konzistenci! Vřele doporučuji." "Jediná nevýhoda je, že má nepraktický uzávěr." "Krém je opravdu skvělý a kvalita zaručená. Jediné, co bych změnila, je hliníková tuba za plastovou, protože balení je poměrně velké a taková tuba lehce praská v ohybech a krém se pak dostává ven. Kdyby byl v plastové tubě nebo doze, můžeme krém nosit stále s sebou :-)" "Celkově jsme spokojeni. Jen obal by jsme ocenili trochu jiný. Jsme zvykli z jiného krému na otvírání víčka cvaknutím. Šroubování víčka je nepohodlné. " "Příjemně voňavý, dobře se roztírá."

Bonus - jak dopřát svému miminku masáž?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kkeWZLccfHw[/embed] Zaujaly vás přípravky na videu? Mrkněte se na ně! Kojenecký olej CZ