Lovela radí: Jak na čisté a zdravé miminko

Lovela radí: Jak na čisté a zdravé miminko>
S příchodem miminka do rodiny zároveň vchází i nové štěstí. Jenže co si budeme povídat, také spousta starostí a obav, jestli pro toho našeho vysněného človíčka děláme to nejlepší, co je v našich silách.

Miminko potřebuje vyrůstat v čistotě

lovela Maminky a často také tatínkové už mnoho měsíců před jeho narozením shánějí informace, co bude jejich drobeček potřebovat a jak se postavit k jeho výchově. Stejně tak důležité ovšem je, v čem bude jíst, spát, hrát si, naslouchat hlasu rodičů, zkrátka vyrůstat. A to je mimo jiné také čistota. Kromě čistoskvoucích hraček a nádobí chceme mít našeho drobečka jako ze škatulky, takže vždy v čistě vypraném oblečku. Maminky, které nechtějí z jakéhokoliv důvodu používat jednorázové plenky, pak potřebují mít po ruce vždy čisté pleny látkové.

Alergeny do našich životů nepatří

Bohužel žijeme v době, která nám na jedné straně sice život ulehčuje, na druhé ale přináší mnohá negativa. Díky snaze o dosažení co nejdokonalejších výsledků se nám snad do všech oblastí života vkradla spousta agresivních prostředků, kterým se lidské tělo brání a které si začínají vybírat svou daň v podobě alergií. Značka Lovela se proto maminkám, které své děti chtějí těchto vlivů co nejvíce uchránit, rozhodla pomoci. Své místo na trhu si značka vydobyla zejména svými hypoalergenními pracími prostředky, které dnes s oblibou používají nejen maminky pro své děti, a to od chvíle, co se jim narodí, ale také všichni, kdo již s alergií bojují nebo jí chtějí předcházet. lovela prani pradla pro miminko

Lovelu doporučuje Ústav pro péči o matku a dítě

Produkty značky Lovela prošly náročnými dermatologickými testy, které potvrzují jejich bezpečnost, takže je maminky mohou používat pro praní prádla i pro nejmenší děti. Produkty této značky mimochodem doporučuje i Ústav pro péči o matku a dítě v Praze-Podolí a sdružení Dětem zdraví (sdružení pro pomoc dětem trpícím alergickými a chronickými respiračními nemocemi).

Prací prostředek musí být především bezpečný

Zejména na internetových fórech některé maminky poukazují na skutečnost, že některé skvrny od jídla prací prostředek zcela dokonale neodstraní. Ano, tento fakt je třeba si přiznat. Nicméně je také nutné si pravdivě odpovědět, co je pro naše děti důležitější? Aby jeho bryndáček neustále zářil jako sníh, nebo aby bylo vše, co se dotýká jeho citlivého tělíčka, bezpečné a z hlediska hygieny čisté? Kvůli eliminaci alergenů a možného vzniku nežádoucích reakcí Lovela ve svých pracích prostředcích nepoužívá žádnou agresivní chemii, a pokud je použit parfém, tak pouze neutrální a jen v omezené míře. Speciální receptura pracího prostředku navíc zaručuje, že se při máchání z prádla vymyje a nezanechá po sobě žádné stopy. Jedině tak je možné dosáhnout toho, že prádlo bude skutečně čisté. A to nejen od nečistot, ale také od samotného pracího prostředku. To je také důvod, proč je Lovela v České republice nejen nejnakupovanějším prostředkem na praní dětského prádla, ale proč ji má v oblibě také mnoho dospělých. Vyzkoušejte i vy produkty značky Lovela. Pohodlně a za skvělé ceny je nakoupíte na >>> Feedo.cz.