Konečně mám pupek, balím tašku a náš pes pořád zlobí!

Konečně mám pupek, balím tašku a náš pes pořád zlobí!>
Těhotenství si aktuálně asi nejvíc užívám za celou dobu. Po celou dobu mi nevyrostlo žádné velké bříško, až teď mám konečně to pravé pupendo :)! Hezky se o něj starám, tzn. mastím olejíčkem proti striím (které se mi zatím úplně vyhnuly - ťuk ťuk), když mi tu a tam malý človíček vystrčí zadeček nebo nožičku, tak ho pohladím, ale hlavně se nesmí zapomínat ani na tatínka! No řekněte, je něco hezčího, než když vidíte chlapa, kterému to není jedno a taky bříško pohladí a řekne mu něco milého? Mně to vždycky vykouzlí úsměv na tváři!
Taky pořád něco vařím a peču. Pustila jsem se do výroby chlebu, paštiky, makového koláče, jáhelné rolády...mňam :)!
 
Recepty
Zbývá mi do porodu necelých 6 týdnů a já dnes uznala, že musím do příštího týdne všechno pro jistotu dotáhnout do konce, abych byla už 100% připravená (myslím tím materiálně :) ). Je to asi taky trochu pro to, že všechny těhotné kolem mě začaly rodit nějak předčasně! A to tak, že o měsíc až 14 dní dřív. Takže začnu připravovat tašku do porodnice! Jistota je jistota.
Ideální je si zjistit, co vaše porodnice po porodu poskytuje (kosmetiku, plenky, poporodní vložky...). To vám určitě řeknou. Já jsem třeba zjistila, že na miminko dostanu dost věcí, včetně zapůjčení oblečení a zavinovačky... Nicméně, přinést si můžete vlastně cokoliv chcete.
Já beru pro sebe:
  • župan
  • pantofle, v kterých můžu i do sprchy
  • toaletní papír
  • kosmetiku
  • knížku, sluchátka k mobilu
  • ručník
Pro mimčo:
A co zapomenu nebo tu nemám, tak donese muž :), dneska se dá všechno sehnat raz dva. Máte nějaké doporučení, co si myslíte, že je stoprocentně třeba? Nějaká vychytávka?
Jinak jsem už skoro všechno vyprala a na poslední várku se mi rozbila pračka! Takže se aktuálně modlím, aby to šlo opravit, protože při mém plánu látkových plen by to bylo dost nemilé!!! :) Jo a ještě jsem chtěla podotknout, že náš pejsek Albi (kříženec zlatého a labradorského retrívra) je pěkný lump a proto jsem hrozně zvědavá, jak mimčo přijme.Proto bych se chtěla zeptat těch maminek, které mají psí mazlíčky, jak jste seznamovali vy? A jak na to pejsci reagovali?
albik
Slyšela jsem, že můžou nastat 3 varianty:
1) nadšený kámoš
2) žárlivý kámoš
3) ignorace existence nového přírůstku :D
Tak jsem na něj zvědavá!
Mějte se krásně! Miminkům v bříšku zdar!
Vaše Adéla