Kde najít ten nejlepší dárek? Ve svém srdci!

Kde najít ten nejlepší dárek? Ve svém srdci!>
V dnešní moderní a uspěchané době si často myslíme, že nic nepotěší naše blízké víc, než supervýkonná elektronika či dokonale zabalený módní skvost. Přitom pro ten nejlepší dárek nemusíme chodit daleko. Stačí jediné - naplno otevřít své srdce a projevit lásku těm, na kterých nám opravdu záleží.

Slova potěší mnohem víc, než kterýkoli dárek

Žijeme v hektické době, která nám občas nedovolí zpomalit. Během každodenních starostí jen stěží hledáme čas na to, abychom se zastavili, projevili lásku svým milovaným a vychutnali si s nimi společný okamžik. Možná právě proto při každé příležitosti zahrneme své nejbližší hmotnými dárky na důkaz toho, že na ně myslíme a máme je rádi. Jenže jak často jim to dokážeme říct, zajímat se o to, jaký měli den nebo jim jen popřáli něco pěkného? Přitom právě slova jsou to nejkrásnější. Sice je nikdy nedokážeme schovat do balíčku s velkou mašlí, zato potěší mnohem víc, než kterýkoli dárek.

linteoVěnuj přání - jen tak a přímo od srdce

Protože v Linteo věříme v tradiční hodnoty, sílu rodiny i přátelství, připravili jsme pro vás v předvánočním období novou edici kapesníčků v rámci kampaně Věnuj přání. Jejich posláním je přinášet radost a také podpořit myšlenku, abychom nezapomínali na svou rodinu i přátele, na nichž nám skutečně záleží. A to i tehdy, kdy se uspěchaný svět snaží veškeré naše emoce potlačit. Kouzlo každého balení v sobě ukrývá jedno ze tří přání - lásku, štěstí nebo zdraví, které jsou tím nejcennějším, co v životě máme, přestože je občas můžeme vnímat jako samozřejmost. Popřát a přitom vyjádřit své pocity tak nezabere více než pár minut. A přitom právě těch několik málo okamžiků dokáže se srdcem našich blízkých doslova zázraky. Dopřát jim hřejivý pocit štěstí, radosti a zájmu, přesně to, co nedokáže žádný jiný dárek na světě. S Linteo totiž nedarujete jen kapesníčky. Darujete s nimi i kousek sebe.

>>> Všechny produkty od značky Linteo si prohlédněte na Feedo.cz