Jedinečný recept na spokojené bříško

Jedinečný recept na spokojené bříško>
„Když se moje děťátko cítí dobře, jeho radost a spokojenost se odráží na celkové pohodě rodiny. Je úžasné sledovat, jak se spokojenost mého děťátka projevuje navenek prostřednictvím úsměvů, dětského smíchu a hravosti.“ Spokojené bříško je zásadní pro celkovou pohodu děťátka. Celková pohoda a zdravé zažívání jsou spojené nádoby. Jedno výrazně ovlivňuje druhé. A co si konkrétně představit pod zdravým zažíváním?
  • Nic vás netrápí,
  • vše funguje tak, jak má,
  • převládá pocit spokojenosti, který vesele a s radostí přenášíme na naše okolí.
Nejvíce zdravé zažívání ovlivňuje výživa. A víme, že existují potraviny, které prošly procesem fermentace a ten má pozitivní vliv na zdravé zažívání. Typickým zástupcem fermentovaných potravin je např. jogurt, kefír, sýry, kyselé (kvašené) zelí, víno a mnohé další.

Víte, že?

Děti v raném věku většinu z těchto věcí nemohou, protože 100 % jejich stravy do 6 měsíců tvoří mléko a pak i nadále zůstává významnou součástí jídelníčku.

Revoluce v kojeneckých mlécích

Tradiční proces fermentace potravin, který přispívá ke zdravému zažívání, a více než 20leté zkušenosti s péčí o malá bříška, inspirovali Hami natolik, že přichází jako první s fermentovaným kojeneckým mlékem.   Fermentované kojenecké mléko Hami 6+ je první, které kombinuje:
  • Lactofidus, proces inspirovaný přirozenou fermentací mléka,
  • prebiotickou vlákninu GOS/FOS
  • a potřebné živiny pro správný růst a vývoj děťátka *.
* Omega 3 a železo pro normální vývoj mozku (přispívá k rozvoji poznávacích funkcí), vápník a vitamín D pro normální růst a vývoj kostí. Hami fermentované kojenecké mléko = jedinečný recept na spokojené bříško. Prožijte to s HAMI na Feedo.cz >> Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Potravina pro zvláštní výživu.