Jak oslavit den žen stylově? Návod pro ženy i tipy pro muže!

Jak oslavit den žen stylově? Návod pro ženy i tipy pro muže!>
Jednou za rok, 8. března, se slaví po celém světe velice důležitý den, a to Mezinárodní den žen! Jak jej prožíváte? Uděláte si chvilku čas jen samy na sebe? Zajdete si na masáž nebo si koupíte něco hezkého? Pokud ne, zde je malý návod, jak na to. A pozor, tipy, jak udělat maminkám radost, zde najdou i tatínci! Milé oslavenkyně, mysleme v tento den na sebe, na chvíli se zastavme, hoďme starosti za hlavu a užijme si náš den.

Tipy pro tatínky (aneb Co darovat mamince)

Květina vždy potěší

Nic neudělá ženě větší radost než krásná řezaná květina. A pokud patříte mezi ty partnery, kteří svým polovičkám nosí pugét často, pošlete jí květiny třeba přímo do práce. Nezapomeňte na osobní vzkaz. Například poděkování za to, jak je skvělá máma a partnerka, a klidně jí složte i romantickou báseň!

Čas jen pro sebe

Určitě už jste slyšeli o „hodinovém manželovi“. Zařiďte to samé pro vaši ženu. Překvapte ji a nabídněte jí půl den či celý den jen pro sebe. Můžete ji například věnovat voucher do kosmetického salónu či masáž. A mezitím domluvte paní na úklid, ať se vaše žena vrátí do uklizeného bytu a můžete společně strávit zbytek dne.

Zážitek na celý život

Jistě se vám vaše partnerka svěřila, že by ráda zažila něco neobyčejného. Překvapte ji a vezměte ji na vyhlídkový let balonem. Nebo jí domluvte jízdu na koni či jiný zážitek, o kterém již dlouho snila. Věřte, že na tenhle den rozhodně dlouho nezapomene!

Pro maminky (aneb Co si nadělit)

Něco hezkého si kupte

Kupte si něco, o čem dlouho sníte. Myslete chvíli jen na sebe a udělejte si radost novým sakem, poutavou knihou, bláznivými náušnicemi nebo voňavou kosmetikou. Hlavně bez výčitek. Radost vám daná věc nebo kousek oblečení nějakou dobu jistě udělá, tak vyrazte na nákupy a udělejte z toho klidně svou vlastní tradici!

Relaxujte

Vyrazte na víkend s kamarádkou, sestrou nebo maminkou. Prožijte pár dní daleko od dětí a povinností. Přibalte si knihu od Ježíška, kterou jste od Vánoc ještě ani nestihla otevřít. Naordinujte si hodně spánku, relaxace a pohybu, rozmazlujte se, hýčkejte, prostě si to užijte.

Prožijte něco neobvyklého

Podnikněte něco bláznivého. Nemusíte zrovna běhat nahá na náměstí plném lidí jako spisovatel Patrik Hartl. Ale prožijte den jinak. Ať už se vydáte pěšky na Karlštejn, strávíte den objevováním nových výstav a expozicí nebo vyrazíte na diskotéku, kam jste chodila trsat před 10 lety, rozhodně to bude den, na který budete vzpomínat, a o to jde.

Hlavně pamatujte, je to váš den – den žen – tak si ho užijte (po svém)! :)