Jak na zdravé a ekonomické přebalování - naučte se to s námi zdarma!

Jak na zdravé a ekonomické přebalování - naučte se to s námi zdarma!>
Přebalování je jednou ze základních otázek, které musí novopečená maminka řešit. Ono už to vlastně začíná v těhotenství, kdy plíživě přichází dobře míněné rady od kamarádek. Každá značka je ta nej a nikdo nedá na svůj způsob dopustit – a vy z toho máte hlavu jak balon. Jestli jsou pro vás životní styl vhodnější jednorázové plenky nebo látkovky necháme na vás. Každý ze způsobů má své pro a proti a i u nás na blogu najdete spoustu článků, které vám rozhodování usnadní. Pokud se chcete ale přesvědčit na vlastní oči, nebo už jste se rozhodli, že je látkování ta správná volba, rozhodně za námi doražte na seminář s odbornicemi na slovo vzatými. Dokonce i pokud jste ještě těhotná a o látkování teprve uvažujete (ale děsí vás otázky jako kolik to bude stát, nebo jestli se vám nezavaří pračka), a nebo už malého špunta máte, budete vítány! Společně s dámami z Bambooliku jsme pro vás připravili dva semináře (v Praze a v Brně), kde zjistíte všechny odpovědi na všechny vaše otázky, dokonce i na ty, které vás ještě teď možná ani nenapadly.

Na co se můžete těšit?

Vezmeme to úplně od začátku. Dozvíte se, jak by měla vypadat vaše první plenková výbavička, kolik to bude stát a jak ve finále ušetří váš rodinný rozpočet. Ukážeme si, jak si přebalování s miminkem užívat (tenhle bod může zajímat i maminky s jednorázovými plenkami!) i jak přebalovat zdravě. Řekneme si, v čem konkrétně látkové pleny svědčí zdraví miminka a žádná z vašich otázek nebude nezodpovězená. Dozvíte se také tipy, jaké plenky jsou nejvhodnější pro učení na nočník a proč. Všechny plenky si budete moci pořádně osahat a dokonce si vyzkoušet i přebalování - ať už na panence, nebo na vašem miminku. A jak už to na našich seminářích bývá, těšit se můžete na skvělou společnost i dárečky, které se budou hodit každému. Nebyli bychom to my, abychom nepřivítali i děti - hlídání tedy zařizovat nemusíte.

Kdy a kde?

  • V Praze, u nás ve Feedo,  28. března od 9 do 11 hodin, na adrese Průmyslová 1306/7, Praha 10 - OBSAZENO 
  • V Brně v Bambooliku, 4. dubna od 10:30 do 12:30 hodin, na adrese Ječná 1321/29A, Brno
Vaše přihlášky posílejte na seminar@feedo.cz nebo se přihlaste přes kontaktní formulář. Nezapomeňte připsat, o jaké město máte zájem. [contact-form-7 id="11695" title="Přihláška - seminář"]

Proč zrovna Bamboolik?

Sortiment značky Bamboolik najdete na Feedo.cz už pěkně dlouho. V roce 2012 ho založily dvě kamarádky, maminky, Zuzka Hloušková a Radka Martínková. Zuzka tak dlouho nemohla najít pro své děti „ideální plenku“, až si vymyslela vlastní systém. S nápadem na výrobu moderních látkových plen pod vlastní značkou pak oslovila Radku, která měla pracovní zkušenosti s vedením výrobní firmy. Slovo dalo slovo, Zuzčino „know“ se spojilo s Radčiným „how“ a narodil se Bamboolik. Fandíme tomu, že zhruba polovina produkce pochází z chráněných dílen a také z jedné profesionální. Kromě toho mají i vlastní návrháře - ano, to proto vidíte ty trendy vzory.

>> Na jejich nabídku se můžete mrknout ZDE. <<