Jak bojovat s plenkovou dermatitidou a opruzeninami – průvodce WaterWipes

Jak bojovat s plenkovou dermatitidou a opruzeninami – průvodce WaterWipes>

Rok 2020 byl plný očekávání, ale neodvratitelná pandemie narušila vše, co jsme považovali za normální. Celé lidstvo se snaží postupně se situací vyrovnat, nezapomenout, že na obzoru je vždy naděje.

Děti si postupně zvykly na dálkové studium a nový způsob školní docházky, ačkoli i tak, stejně jako jejich rodiče, jsou zasažené událostmi a pociťují velký tlak na duševní i fyzické zdraví.

Pro každého rodiče je extrémně stresující, když sleduje utrpení či nepohodu vlastního dítěte. Až tak, že to ovlivní i všechny ostatní aspekty jeho každodenního života, což často vyústí do úzkosti či jiných projevů utrpení (a to i těch fyzických). Toto platí i pro kontaktní dermatitidu.

Jedna absolutně běžná vyrážka, ale zároveň důvod pro nepohodu a nervozitu i u těch nejšťastnějších miminek. Tato „plenková“ nemoc totiž způsobuje, že je pokožka děťátka začervenalá, svědivá a podrážděná, a dětičky s ní jsou mimořádně zranitelné a nadměrně citlivé.

Příčiny kontaktní dermatitidy

Toto kožní onemocnění vzniká, když dojde k podráždění pokožky dítěte důsledkem používání výrobků na koupání a následným působením chemických látek nacházejících se v mýdle.

Některá změkčovadla ve výrobcích jednoduše na jemnou pokožku kojenců působí škodlivě. Plenková dermatitida a opruzeniny jsou ve skutečnosti jednou z forem kontaktní dermatitidy způsobené močí a stolicí a zároveň teplem a třením v oblasti zakryté plenkou.

Jedním z nejběžnějších produktů při starání se o miminko a jeho pokožku jsou vlhčené ubrousky. I když je v místním supermarketu možné najít mnoho různých druhů dětských vlhčených ubrousků, před rozhodnutím a koupí konkrétního produktu je důležité zkontrolovat počet a typ přísad uvnitř.

Jak se vyhnout vyrážkám a kontaktní dermatitidě

Nejefektivnějším způsobem, jak zabránit vyrážkám způsobeným opruzeninami/plenkovou dermatitidou, je zabezpečit, aby se plenky vašeho dítěte měnily dostatečně často.

Není neobvyklé, že se pokožka malého dítěte lehce podráždí, a proto je pravidelná výměna plenky nevyhnutelná. Dalším důležitým aspektem, který je třeba zvážit, je použití čistých výrobků obsahujících co nejméně složek.

Čisté, jednoduché produkty jsou na jemnou dětskou pokožku vhodnější a jejich používáním pravděpodobnost infekce klesá. WaterWipes jsou nejčistší dětské ubrousky na světě, a s obsahem 99,9 % vody a kapky ovocného extraktu představují NEJLEPŠÍ volbu pro kojence.

Kožní onemocnění mohou být vážným problémem s těžkým průběhem, nicméně správným a včasným čištěním se jim dá vyhnout – což znamená šťastné, odpočinuté děťátko a zadeček v pohodlí.

Čím se WaterWipes liší od jiných vlhčených ubrousků?

Klinické studie pod dohledem dermatologů prokázaly, že WaterWipes jsou dobře snášené pokožkou, kterou nedráždí a nezpůsobují její přecitlivělost.

WaterWipes ubrousky čistí bezpečně i tu nejjemnější novorozeneckou pokožku a jsou tak jemné, že jsou vhodné i pro předčasně narozené děti. Byly specificky vyvinuté tak, aby byly čistší než vata a voda.

WaterWipes obsahují minimum složek a jsou vyrobené unikátní patentovanou technologií v absolutní čistotě, což umožňuje jemné, ale efektivní utírání děťátka bez zbytečných přísad.

WaterWipes jsou jediné vlhčené ubrousky oceněné více asociacemi:

  • Allergy UK
  • The National Eczema Associaton of America (NEA)
  • Zlatá medaile – vítěz Mother Baby & Child Awards 2018 & 2019 jako Vlhčené ubrousky roku
  • Association Française pour la Prévention des Allergies – AFPRAL
  • The Eczema Association of Australasia (EAA)
  • Registrované u Vegan Society

O WaterWipes

WaterWipes je globální irská značka hrdá na svůj jedinečný produkt: nejčistší vlhčené ubrousky světa obsahující jen dvě ingredience, 99,9 % vody a kapku ovocného extraktu.

Vlhčené ubrousky WaterWipes vytvořil znepokojený otec hledající něco lepšího na utírání poté, co jeho novorozená dcerka trpěla plenkovou dermatitidou a přecitlivělou pokožkou. Dejte svému nejcennějšímu tu nejčistší péči a snižte riziko kontaktní dermatitidy – a zároveň přispějte svou troškou životnímu prostředí díky tomu, že jsou WaterWipes bio (biologicky odbouratelné).

Viskóza – 100% rostlinný materiál – se při správných podmínkách a přítomnosti mikroorganismů, hub či bakterií rozpadne na své základní složky a splyne s půdou.

Snížený byl i obsah plastu v obalové folii, abychom životní prostředí zatěžovali co nejméně. WaterWipes Bio nejčistší vlhčené ubrousky na světě jako jediné neobsahují parfém ani žádnou jinou konzervační látku.

Šetrné k miminku, šetrné k planetě. Nejčistší utěrky na světě koupíte i na Feedo.cz