Inspirace na dárky pro těhotné s Lucií Šilhánovou

Inspirace na dárky pro těhotné s Lucií Šilhánovou>
Výběr dárku pro nastávající maminku není vždycky úplně jednoduchý - snadno totiž sklouzneme k tomu, že kupujeme spoustu věcí pro miminko :-) Naštěstí jsme ale vyzpovídali Lucii Šilhánovou, moderátorku Ranní show na Evropě 2, která se s vámi podělí o své tipy. A protože už je těhotná nějaký ten měsíc, ukážeme vám vychytávky, které opravdu ocenila a může je s klidným svědomím doporučit.

Mrkněte se na ně ve videu:

Jaké dárky doporučuje?

Kojící polštář Candide 3v1 (klik)

Nejen, že má využití v těhotenství, ale hodí se také až miminko přijde na svět. Povrch je hebký, proto mu Lucie doma přezdívá "sameťák". Na videu uvidíte, čím se od ostatních polštářů na trhu odlišuje a proč je vlastně "tři-v-jednom".

Těhotenský pěstící olej od Weledy (klik)

To, že je těhotenství pro pokožku obrovský zápřah je asi jasné. Právě proto si zaslouží prvotřídní péči a důkladné promazávání. Těhotenský olej zabraňuje tvorbě strií a navíc redukuje ty, které již vznikly. Lucka si ho oblíbila dokonce i na obličej :-))

Leros Baby čaj pro těhotné (klik)

Pitný režim je důležitý, v těhotenství dvojnásob. Zpestřete si ho i speciálním čajem, ze směsi bylin a ovoce.  Mimo jiné obsahuje třeba šípky, rybíz, rooibos a meduňku - příznivý účinek na organismus je tedy zaručen.