Hračky do vody Yookidoo: Zábavné a naučné zároveň! + Soutěž!

Hračky do vody Yookidoo: Zábavné a naučné zároveň! + Soutěž!>
Už žádný pláč a nářek, už žádné kopání nohama a rukama… Ano, v některých případech může i takhle vypadat večerní koupání našich nejmenších. Aby koupání nebylo mučení, představujeme vám dvě vychytávky do vody. Obě od značky Yookidoo, která je mezi maminkami a dětmi mimořádně oblíbená. Jste zvědaví, co jsme si pro vás přichystali? Čtěte pozorně a na konci článku vás čeká soutěž.

Kouzelný kohoutek s ozubenými tvary (klik)

Věková kategorie: 9 -36 měsíců Kouzelný kohoutek v praxi funguje velmi jednodušše. Bateriemi nabíjená trubice nasává vodu z vany, takže vytváří nekonečný proud vody, aniž byste ji museli neustále doplňovat. Nemusíte se proto bát plýtvání vodou. Obsahuje 3 vyměnitelné, pestrobarevné kalíšky. Ty se dají různě měnit a vkládat na sebe. Otočné rameno je pak dokáže udržet všechny najednou. S Kouzelným kohoutkem se dá zažít opravdu hodně zábavy, stačí jen objevovat, zkoušet a pátrat.

Aby byla hra i učením

Kouzelný kohoutek je skvělý v tom, že učí děti zábavnou formou první fyzikální zákony. Rozvíjí jemnou dětskou motoriku. Hračka je uzpůsobená pro malé dětské ručičky, takže manipulace s ní nebude vůbec náročná. Dítě cvičí koordinaci ručiček a přesnost. Větší děti se učí barvy a tvary. Jednodušše řečeno – v případě hraček Yookidoo je zábava opravdu poučnou hrou. https://youtu.be/0RoBiQnQkgY

Hudební dráha s kachničkami (klik)

Věková kategorie: 6 – 36 měsíců Fontána uprostřed hračky čerpá vodu, která se postupně dostává do dráhy, kde jsou kachničky a ty pak plavou dokola. Dítě musí kachničku chytit a potom na základě barvy a čísla ji musí vrátit zpátky na dráhu. Fontánka vydává zábavnou hudbu, která se sice dá vypnout, ale proč přijít o dětské nadšení z veselé melodie? Když dítě chytí do ručičky kachničku, může ji položit navrch fontány a vykouzlit tak několik vodních efektů! Co je však na hračce nejlepší? Jak jsme již říkali u Kouzelného kohoutku, děti si nejen hrají, ale také se učí. Tato dráha v první řadě rozvíjí koordinaci oko-ruka, tedy učí dítě vztahu příčina-následek. Podporuje učení prostřednictvím senzorické hry, rozvíjí jemné motorické zručnosti, zlepšuje hygienické návyky a podněcuje chápání konceptu – prázdné/plné. https://youtu.be/8rnFOx51eUg

Soutěž!

Pokud chcete vyhrát některou z těchto dvou hraček, odpovězte nám na dvě jednoduché otázky! 1. Pro jakou věkovou kategorii je vhodná Yookidoo hračka Kouzelný kohoutek s ozubenými tvary? 2. Napište nám, co dokáže naučit dítě Yookidoo Hudební hračka s kachničkami? Správné odpovědi napište dolů do komentářů pod článek. Připište k nim, kterou ze dvou hraček byste chtěli vyhrát! Soutěž potrvá týden – tedy do 12.11. Vítěze, které vyhlásíme 13.11., budeme kontaktovat emailem. Držíme palce! Update - Výherce jsme dnes kontaktovali e-mailem :-)