FROSCH EKO - Test čistících prostředků

FROSCH EKO - Test čistících prostředků>
Značku Frosch Eko máte rády. Klade totiž důraz na přírodní látky a domácí prostředky jako je třeba ocet, sůl či citron. Spojení vysoce účinných přírodních čistících látek, ohleduplnosti k životnímu prostředí a šetrnosti k lidské pokožce je vyjádřeno ve sloganu značky Frosch: Organická kvalita pro dobrý pocit. Od jeho vzniku v roce 1986 značka Frosch používá pouze ty ingredience, které umožňují nadprůměrnou odbouratelnost v přírodě. A protože tyto výrobky už najdete i v našem sortimentu, nechali jsme je otestovat do naší zákaznice, maminky Moniky. Jak obstály? 

FROSCH EKO Hypoalergenní mycí prostředek na kojenecké lahve a dudlíky (ZDE)

Tento produkt si nemohu vynachválit. Používám ho už od narození mé dcerky. Je hypoalergenní, biodegradovatelný. Jemné složení příznivé pro kojence čistí důkladně a spolehlivě odolné zbytky mléka, šťáv a dalších potravin a beze zbytku. Velmi dobře také odmašťuje. Zpočátku jsem ho používala na čištění lahviček, dudlíků a odsávačky. Nejprve jsem ho používala na mytí nádobí, ve kterém byly první příkrmy, ale postupně jsem si na něj zvykla a umývám s ní vše. U nás doma prostě Frosch Baby nemůže chybět. Líbí se mi, že je prostředek gelový a nemizí tak rychle, jako ostatní přípravky. rsz_img_6262 (1)

FROSCH EKO Hypoalergenní prací gel na kojenecké prádlo (ZDE)

Ekologický prací prostředek jsem zkoušela poprvé. Ne proto, že bych nechtěla, ale spíš jsem se nad tím nikdy nezamýšlela, že vlastně existuje. Frosch prací gel mohu jen doporučit. Je speciálně vyvinutý na praní oblečení miminek, je hypoalergenní a jemně parfémovaný - vůně je příjemná. Už jen kvůli ní se mi hodně líbí. rsz_img_6266 (1)Tento průsvitný ekologický gel pere vážně skvěle. Výrobce doporučuje prát na nízké teplotě právě kvůli ekologickému dopadu. Já peru nejčastěji na 40 ° a s výsledky praní jsem vážně spokojená. Také moc hezky vypral i na 30 stupňů. Výrobce přesně doporučuje jaké množství prášku stačí použít a možná budete příjemně překvapení, že je to opravdu málo. Já dávkuji středně doporučené množství, protože lokalita, kde žiji, má středně tvrdou vodu a s výsledkem jsem byla zatím vždy spokojená. Jediné, co mi zůstalo flekaté byly bryndáčky, ale ty jsem nedala prát hned po znečištění, ani jsem je nenamáčela předem. Byly už flekaté z předchozího praní. Takže tento prací gel hodnotím maximálně kladně a budu ho používat i nadále.

FROSCH EKO Tekuté mýdlo pro děti s dávkovačem (ZDE)

Mýdlo je v praktickém balení s dávkovačem, na kterém je krasný dětský motiv žabky. Je průsvitné a velmi příjemně voní. Lehce a pohodlně se dávkuje i malými ručkami, pro které je určené. rsz_img_6250 (1)Myslím, že je ideální pro děti, protože jeho obal motivuje děti k častějšímu umývání ruček. Jeho složení se zvlhčujícími složkami čistí a chrání pokožku dětských ručiček při každém umývání. Zvlhčující přísady poskytují optimální ochranu povrchu pokožky a zajišťují po umytí příjemný, čistý a hebký pocit, který sama můžu potvrdit.

FROSCH EKO - Tekuté mýdlo pro děti (ZDE)

K dávkovači jsem dostala i náhradní náplň, která vystačí na dvě naplnění. Má praktický uzávěr, sáček je s motivem žabky. Dětské tekuté mýdlo výrobce doporučuje od 3 let věku. My ho používáme už v nižším věku, ale dávkuji ho dceři sama, protože to ona ještě nedokáže.