Fermentované mléko? ANO!

Fermentované mléko? ANO!>
Bříško Vašeho miminka znamená více než jen trávení, je zásadní pro celkovou pohodu děťátka, protože má vliv na jeho růst a také náladu. Tradiční proces fermentace potravin, který pečuje o zdravé zažívání, a více než 20ti leté zkušenosti s péčí o malá bříška, inspirovali Hami natolik, že přichází jako první s fermentovaným kojeneckým mlékem. Jedinečné složení kojeneckého mléka Hami 6+ je kombinací patentovaného procesu fermentace Lactofidus a prebiotik GOS/FOS s potřebnými živinami pro správný vývoj* děťátka. Některé maminky již mléko vyzkoušely a co si na novém Hami mléku nejvíce pochvalují? **
  • Skvělou chuť a vůni!
  • Miminka skvěle přijímají mléko a po mlíčku se jen zapráší.
  • A dobře to vypadá i v plínce.
Během prvních 1000 dnů po narození si vaše děťátko buduje stravovací návyky, a proto když nastane čas, aby ochutnalo pevnou stravu, zelenina by měla být to první, s čím se seznámí. Je totiž cenným zdrojem vitamínů, minerálů, vlákniny a po 6. měsíci věku by neměla v jídelníčku rozhodně chybět. Jakmile se děťátko lépe seznámí se zeleninou, může začít objevovat i maso, které je zdrojem bílkovin, vitamínu B železa a ryby, které zase vašemu miminku dodají nenasycené omega 3 mastné kyseliny a jód. Hami příkrmy se vyrábějí z 23 druhů zeleniny, 7 druhů masa, 16 druhů ovoce, 7 druhů obilovin a z 3 druhů volně žijících mořských ryb. Kvalitní a zdravá strava je tak pro děti velmi důležitá. Proto vybíráme farmáře, kteří dodávají suroviny do Hami příkrmů, s velkou pečlivostí. Bezpečnost a kvalita surovin pro dětská bříška je pro nás zásadní, a proto všechny suroviny podléhají až 600 kontrolám kvality! Hami maso-zeleninové příkrmy neobsahují přidanou sůl, jsou 100% bez konzervantů a přidaných barviv, jak ukládá zákon, a jsou ze zeleniny, která je vařená v páře, aby neztratila svou chuť, vitamíny a minerály.

Spokojené bříško. Spokojené děťátko. Spokojená rodina. Prožijte to s Hami.

Více informací na http://klubmaminek.cz/

*Hami mléko obsahuje vitamín D a vápník pro normální růst kostí. Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další informace na obalech a webových stránkách. Potravina pro zvláštní výživu.

**Dle nezávislého testování a hodnocení Hami kojeneckého mléka od ukončeného 6. měsíce na serveru www.promaminky.cz, www.modrykonik.cz #test_hami.